Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
polsos M@rek K@@@ (8434 niezalogowanych)
195 Postów
Stały Bywalec
Sethur napisał:
Przeczytanie powyzszego zabralo mi trzy ruchy scrollem

mnie terz,nastepnym razem sie nie pomyl ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
frihed napisał:
Sethur napisał:

Ze niby co? Bo nie kapce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Sethur napisał:
frihed napisał:
Sethur napisał:

Ze niby co? Bo nie kapce

Kapcie to ja zakladam na stopy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Sethur, znów błąd ,wchodzisz w tematy w których troche sobie nie radzisz,po pierwsze Biedronka nigdy były supermarketem,To jest sieć sklepów spożywczych,nie supermarked,choć największa sieć w Polsce,I jej nazwa nie pochodzi od nazwiska właściciela,Obecnie właścicielem firmy "Biedronka" w Polsce jest firma z Portugalii "Jeronimo coś tam" nie pamietam,ale mam jakąś wiedzę na ten temat ,ponieważ byłem szefem ochrony w sieci Carrefour Polska i wiem jak to jest z nazwami i ich właścicielami w Polsce i z Ikea .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
bumell napisał:
Sethur, znów błąd ,wchodzisz w tematy w których troche sobie nie radzisz,po pierwsze Biedronka nigdy były supermarketem,To jest sieć sklepów spożywczych,nie supermarked,choć największa sieć w Polsce,I jej nazwa nie pochodzi od nazwiska właściciela,Obecnie właścicielem firmy "Biedronka" w Polsce jest firma z Portugalii "Jeronimo coś tam" nie pamietam,ale mam jakąś wiedzę na ten temat ,ponieważ byłem szefem ochrony w sieci Carrefour Polska i wiem jak to jest z nazwami i ich właścicielami w Polsce i z Ikea .

A Tobie co mam kupic na rozladowanie cisnienia?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
Sethur napisał:
bumell napisał:

A Tobie co mam kupic na rozladowanie cisnienia?

nie jestem w temacie ale jesli chcesz komus cos kupowac to przydaly by mi sie nowe narty badz nowe autko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
bumell napisał:
Super,świetnie,zajebiście,tak o to chodzi,właśnie, jest reakcja,śmieci wyrzucamy,bardzo dobrze,kjempe fint,Chłopaki zakończmy już temat" Erotica".Zmieniamy tema ,no niech ktoś rzuci jakiś temat,podpowiadam :narkotyki,-nie to zły pomysł,może polskie towary w norweskich sklepach,a może o dniu dzisiejszym,że w końcu pojawiła norweska zima,albo o powrocie setek polaków do Polski.Sam nie wiem.ALE chciałbym dokończyć o Erotica , myślę ,ze dobrze się stało ,ponieważ to miejsce "moja norwegia" powinno być w miarę normalnym czy poważnym portalem,w którym my Polacy możemy pomóc sobie na wzajem,czy przekazać jakieś żetelne informację ,dla potrzebujących,no oczywiście można pożartować itd ale takie przypadki jak Erotica ,która zaznacza ,że szuka seksu i tylko to ją interesuje,a wstawia na dodatek nie swoje zdjęcia ,powinny być szybko wyłapywane przez nas i wydalane.Oczywiście poznawajmy sie tu,ale szanujmy się też,seks Ok jak najbardziej ,ja też to uwielbiam,tylko chyba nie w tym portalu jednak.Jest taka strona tnafliks lub coś takiego nie pamiętam,Erotica szukaj tam odpowiedniego samca.Pa.

Wiesz co bumell Słucham tak tego co PIERDOLISZ i rzygać mi się chce.

Pierdolnij się może głową,lub łbem w norweskie skały , to może Ci przejdzie to co chcesz nam sobą pokazać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bumell napisał:

Bumell, jeronimo Martins, ale kogo to obchodzi jak i tak wiadomo ze biedronka to najwiekszy shit ever... Ja wspieram maych przedsiembiorców w PL i robie zakupy w małych sklepikach.

Marteszka, o to kupowanie to chodzi o to ze Grzes chcial barek a ja nową sofe, jest o tym osobny wątek zukam wsparcia: czy jakos tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Wyłamie sie troszkę moim postem z przeciętnego wizerunku forumowicza MN i nie będę nikogo cytował.

TAK ten post jest bez CYTATÓW!!!
Nie wiedziałem(do niedawna) że można takiego wysłać na tym portalu.
Jeszcze parę dni temu to myślałem że tu to nawet nowe wątki to już z cytatami trzeba wstawiać?

@retrier1 dlaczego taka nienawiść od ciebie emanuje? nie można tak besztać bliźniego......
MAKE LOVE NOT WAR!!!

LOVE, PEACE i orzeszki w czekoladzie (nie z biedronki ani stonki)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
bumell napisał:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok