Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Norbert Ramxxxxx (3096 niezalogowanych)
86 Postów

(elkajan)
Początkujący
200KR NA GODZINE TO SPORO .TYLKO MUSISZ MIEC TO NA PISME UMOWIE A NIE NA GEBE.
MECHANICY ZARABIAJA DUZO ALE Z DOSWIADCZENIEM .jAK BEDZIESZ ZARABIAL TE 200KR NA GODZINE TO PO TRZECH LATZH MOZESZ SIE STARAC O REDYT NA DOM LUB MIESZKANIE.mOZESZ BUDOWAC TEZ DOM W POLSCE ALE PO CO SKORO WSZYSCY Z TAMTAD SPIEPRZAJA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
J J
(StarFall)
Wiking
Dziękuję, w końcu jakiś konkrecik, że jakaś możliwość własnego gniazda jest.
Racja, wiem, że jako młody tyle nie dostanę, ale z czasem i doświadczeniem może się poprawiać.

A z tym budowaniem w polsce to troszkę Pan przegiął
Za 2000zł to ja mogę co najwyżej altankę budować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
elkajan napisał:
MECHANICY ZARABIAJA DUZO ALE Z DOSWIADCZENIEM .jAK BEDZIESZ ZARABIAL TE 200KR NA GODZINE TO PO TRZECH LATZH MOZESZ SIE STARAC O REDYT NA DOM LUB MIESZKANIE.mOZESZ BUDOWAC TEZ DOM W POLSCE ALE PO CO SKORO WSZYSCY Z TAMTAD SPIEPRZAJA

pierdolisz glupoty jak potluczony.. jak masz poukladane w glowie to i po roku dostaniesz kredyt (sam znam takich ludzi)... tylko trzeba cos soba prezentowac, dobrze zarabiac i byc hmmm przyszlosciowym...

ale co po czlowieku dla ktorego 200 na godzine to juz niebo... sam mam sporo wiecej i wielu moich znajomych tez ma 2 z przodu.... i od pierwszego do pierszego.... no chyba ze sie je codziennie chleb posmarowany nozem....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
elkajan napisał:

Czego się urwa drzesz!?

Jakie trzy lata? Poprzedni rok podatkowy, umowa na fast i z trzech/dwóch ostatnich miesiący lonnslip. Porzednie lata to tylko statystyka....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
J J
(StarFall)
Wiking
Yatsek, to powiedz konkretnie ile koron to jest dużo?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
StarFall napisał:

duzo to wszystko to co nie zawiera sie w wyrazeniu slowa: MALO....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
StarFall napisał:

No wlasnie panie Yatsku ........... dobre pytanie padlo.... od dawien dawna pouczasz tutaj zblakane owieczki jak maja zyc...

Ja sledze twoje posty i zgadzam sie z nimi w wiekszosci, mam wrazenie ze masz wszystko dobrze poukladane..

czy mozesz wyrazic swoja opinie ile to jest duzo a ile to jest malo ? Ile powinno sie zarabiac zeby zyc ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Ronn napisał:
Yatsek napisał:
StarFall napisał:

No wlasnie panie Yatsku ........... dobre pytanie padlo.... od dawien dawna pouczasz tutaj zblakane owieczki jak maja zyc...

Ja sledze twoje posty i zgadzam sie z nimi w wiekszosci, mam wrazenie ze masz wszystko dobrze poukladane..

czy mozesz wyrazic swoja opinie ile to jest duzo a ile to jest malo ? Ile powinno sie zarabiac zeby zyc ?

Nie jest bogaty ten kto dużo zarabia, ale ten kto dużo odkłada..........................................
.
.

.
.
.
.
.
cebulaki!

P.S. pozdro dla maryjan
P.S.2 legła pełna profeska
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów

(Pablo71)
Początkujący
Kolego a powiedz ty mi w jakiej branzy ty robisz .bo moze ty jestes samozatrudniony przedsiebiorca budowlany a wtedy te 200 to zeczywiscie lipa a jesli na czarno to juz calkiem niezle noi oczywiscie jesli pracujesz na etacie to to jest brutto czy netto i czy daleko dojezdzasz czy masz samochod sluzbowy telefon i pare innych mediow .moim zdaniem 160 brutto u Nora to start i to calkiem niezly a 180 200 to dobrastawka daje ci od 18000 do 24000 tysi na reke za 8,5 godziny pracy a co powyzej to juz naprawde spore stawki .pozdro
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów

(Pablo71)
Początkujący
I nadal niewiem w jakiej branzy pracujesz a z tonu twej wypowiedzi wychodzi ze opowiadasz bajki w zadnen sposob nieda sietego zweryfikowac ja mogeleg pisac ze mam 400 na godzine ale sprytny polak szybko mnie zweryfikuje po rocznych dochodach i napisze ze pieprze czego sie nieda powiedziec o tobie 35% to bardzo niski podatek wyliczajac ze zarabiasz powyzej 500000 tysi ( i tobie brakuje na zycie ) to hit tygodnia pozdro
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok