Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

błedna diagnoza lekarza co robić ?? - Norwegia

Czytali temat:
robert nowak (457 niezalogowanych)
4 Posty

(Sebek77)
Wiking
Witam ... Od ponad pół roku jestem na chorobowym po krótce opisze o co chodzi ...
Nie mam czucia w palcach dłoni , drętwiejące palce i nasilajacy sie ból np podczas jazdy na rowerze pisaniu czy krojeniu cebuli wszystko leci z rąk ... Po kilku wizytyach u lekarzy i badaniach stwierdzili CIEŚNIA NADGARSTKA czy Carpal tunnel syndrome ... lekarze doszli do wniosku ze bez operacji (zabiegów) sie nie obejdzie co tez uczynili łapy pokroili szwy założyli brzydkie blizny zostały a łapy jak bolą i dretwieja tak bolały mało tego siniaki i jakby martwe miejsca po zabiegach dostałem EXTRA tłumaczyłem lekarzowi prowadzącemu GP że w 2008 miałem wypadek samochodowy dosć poważny i wraz z dretwieniem dłoni i brakiem czucia w palcach mam podobnie w stopach i plecach - zalecenie lekarza - schudnąć po fizjoterapiach i wygojeniu ran trzeba bedzie wrócic do tyry a jest gorzej jak było ... Macie jakies rady wskazówki co mogę zrobic oprócz zmiany lekarza bo w sumie 3 ech badało oglądało opierajać sie na diagnozie pierwszego dodam że zaden nie chciał mnie słuchać dzieki za informacje P.S dobrze ze to nie jakis nietrafiony przeszczep zdrowego organu no ale postawcie sie w mojej sytuacji nic lepiej a blizny zostaną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
A kiedy miales ta operacje, bo niektore sprawy wymagaja czasu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok