Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

W studio telewizyjnym - Norwegia

Czytali temat:
(340 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
dla mnie scenariusz wielce prawdopodobny. W tym zaściankowym i sklerykalizowanym kraju nic mnie już nie zaskoczy.
A że politycy to przekrój naszego społeczeństwa to jeszcze inna sprawa. Prezentują takie same postawy w tym i homofobię jak ci, którzy na nich głosowali.
Po obejrzeniu któregoś z odcinków prac którejś komisji śledczej postanowiłam, że nie będę słuchać wypowiedzi żadnych polityków bo po co się daremnie wk.....ć. Od tygodnia jestem spokojniejsza.....

Mieszkając w No można siedzieć przed telewizorem, słuchać ich paplaniny i rechotać ze śmiechu jacy są żałośni i debilni. Oglądając w Pl to samo nie jest już tak zabawnie, w końcu to oni rządzą tym krajem.

P.s.Dobrze Hilton, że "wróciłaś do siebie". Po powrocie z No weszłam na to forum i zdębiałam. Nie śledziłam dokładnie wszystkich wątków i myślałam, że przybyła nam jakaś "rasowa" blondynka, chyba Ci coś głupiego napisałam, ale na prawdę nie zakumałam, że to Ty. Przepraszam, że tak wyszło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Bo ta "rasowa blondynka" o wdzięcznym nicku Hiłton, to nie ja. To jakis idiota. Byc moze to ten marcin, ktory zalozył watek pod tytułem na czym to ja sie nie znam i chciał mi zrobic na złość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów

(cekinek)
Początkujący
Hilton napisał:
Bo ta "rasowa blondynka" o wdzięcznym nicku Hiłton, to nie ja. To jakis idiota. Byc moze to ten marcin, ktory zalozył watek pod tytułem na czym to ja sie nie znam i chciał mi zrobic na złość.

Moim zdaniem to kobieta. Mam nawet swoj typ. A moze nawet kobiety. Ale w sumie nie ma to chyba znaczenia. Tanie zagranie i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Stawiałbym raczej na któregoś z panów z działu psychologicznego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok