Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1885 niezalogowanych)
36 Postów

(lukasz23001)
Nowicjusz
anianorway to nie stety dla ciebie ale to nie disco polo bo jak bys nie slyszala tekst nie po polsku!!!!!a jak sie nie podoba to nie komentuj ja tylko chcialem tytul a nie jakies chore komenty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
lukasz23001 napisał:
[quote]anianorway to nie stety dla ciebie

............... i Ty się dziwisz że tak dziewczyna reaguje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
lukasz23001 jeśli to ty zrobiłeś nagranie to może zapytaj się następnym razem dj'a o tytuł próbowałam się wsłuchać ale niestety nie znam tej piosenki-chociaż uważam, że jest fajna
powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
lukasz23001 napisał:
anianorway to nie stety dla ciebie ale to nie disco polo bo jak bys nie slyszala tekst nie po polsku!!!!!a jak sie nie podoba to nie komentuj ja tylko chcialem tytul a nie jakies chore komenty

sorry, ale wysłuchanie tego do końca było ponad moje siły, może to było po polsku, może nie, ale o gustach się nie dyskutuje, więc przepraszam i już spadam, dobrej zabawy w rytmie umpa umpa umpa umpa umpa umpa....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
AniaRNorway napisał:
lukasz23001 napisał:

sorry, ale wysłuchanie tego do końca było ponad moje siły, może to było po polsku, może nie, ale o gustach się nie dyskutuje, więc przepraszam i już spadam, dobrej zabawy w rytmie umpa umpa umpa umpa umpa umpa....

niby o gustach sie nie dyskutuje, ale wywialas stad pozostawiajac jednoznaczny przekaz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Tomasz D........
(Dranas)
Wiking
U nas na to mówią;
Trzęsi dupką pod chałupką, albo
Ostanie tchnienie nieboszczyka.

Ciekawe czym to było kręcone ? Smieną M8 ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Niekowalski napisał:
AniaRNorway napisał:
lukasz23001 napisał:

niby o gustach sie nie dyskutuje, ale wywialas stad pozostawiajac jednoznaczny przekaz...

Bo to nie było o bogu... Niekowalski nie znasz sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Niekowalski napisał:
AniaRNorway napisał:
lukasz23001 napisał:

Bo to nie było o bogu... Niekowalski nie znasz sie

Niekowalska - przywoluje Cie do porzadku!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Niekowalski, lubisz być na górze czy na dole w tym porządku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Niekowalski, lubisz być na górze czy na dole w tym porządku?

Moze Cie zaskocze...na dole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok