Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

praca magisterska, hjelp - Norwegia

Czytali temat:
Monika Szymczak (920 niezalogowanych)
7 Postów
Ewe Nement
(ewenement)
Wiking
Szanowni Użytkownicy Forum!
Jestem studentką II roku studiów magisterskich i zasiadam właśnie do części badawczej mojej pracy.
Moja praca będzie właśnie o Was, ludziach, którzy wyemigrowali do Norwegii. Chciałabym się od Was wiele dowiedzieć W ciągu najbliższych trzech tygodni udostępnię ankietę online.
Dlaczego o tym piszę?
Ponieważ szukam również ludzi, w różnym wieku, o różnym statusie, którzy zechcą udzielić mi wywiadu via Skype. Będzie to pogłębiona ankieta, oczywiście w pełni anonimowa. Chętnych zapraszam na PW.
Jest jeszcze trzecia prośba Moja ankieta będzie również w języku angielskim, przeznaczona dla Norwegów. Chciałam Was poprosić o udostępnianie swoim Norweskim znajomym.

I jeszcze jedno - 05.07 - 08.07 będę w Oslo i jeśli ktoś chciałby się spotkać na taką rozmowę - jestem otwarta

Pozdrawiam i do przeczytania,
Ewa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Socjologia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Ewe Nement
(ewenement)
Wiking
Tak jest, socjologia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
ewenement napisał:
Tak jest, socjologia.

Socjologia fajna sprawa, a jak się obronisz to te znajomości się przydadzą. Po wakacjach gdy będziesz szukać jakiejkolwiek pracy w Norwegii z pewnością je odswiezysz. Wiadomo powszechnie, że co druga sprzątaczk a w N to socjolog, politolog lub kulturoznawca. ..A no i inż ochrony środowiska.

Powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ewenement napisał:
Szanowni Użytkownicy Forum!
Jestem studentką II roku studiów magisterskich i zasiadam właśnie do części badawczej mojej pracy.
Moja praca będzie właśnie o Was, ludziach, którzy wyemigrowali do Norwegii. Chciałabym się od Was wiele dowiedzieć W ciągu najbliższych trzech tygodni udostępnię ankietę online.
Dlaczego o tym piszę?
Ponieważ szukam również ludzi, w różnym wieku, o różnym statusie, którzy zechcą udzielić mi wywiadu via Skype. Będzie to pogłębiona ankieta, oczywiście w pełni anonimowa. Chętnych zapraszam na PW.
Jest jeszcze trzecia prośba Moja ankieta będzie również w języku angielskim, przeznaczona dla Norwegów. Chciałam Was poprosić o udostępnianie swoim Norweskim znajomym.

I jeszcze jedno - 05.07 - 08.07 będę w Oslo i jeśli ktoś chciałby się spotkać na taką rozmowę - jestem otwarta

Pozdrawiam i do przeczytania,
Ewa

a czy może nie potrzebujesz wsparcia finansowego w dalszej części studiów?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Ewe Nement
(ewenement)
Wiking
Wow, nie spodziewałam się takich odpowiedzi
Na pewno wspomnę o tym w mojej pracy

Ale odpowiem
1) nie zamierzam wyjeżdżać do Norwegii w celach zarobkowych
2) nie potrzebuję wsparcia finansowego, nie wiem skąd to pytanie.

Mam jednak nadzieję, że znajdą się chętni do rozmów.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ewenement napisał:

Ale odpowiem

Pozdrawiam

przemyśl tę kwestię
albowiem, pewnie nie wiesz, że już za chwilę
rząd Królestwa zacznie rozdawać olbrzymie sumy pieniędzy polskim mężczyznom w postaci
status pendler
jako, że są to pieniądze zupełnie za nic, tak całkiem za darmo
to wielu chętnie podzieli się z młodymi studentkami polskimi
którym ciężko związać koniec z końcem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
ewenement napisał:

Ale odpowiem

Pozdrawiam

Sądzisz, że którakolwiek z owych absolwentem miała.?Posiedzisz rok na bezrobociu to inaczej będziesz mówić.
Dziesiątki razy przerabialiśmy to na forum.

Szczęścia życzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Ewe Nement
(ewenement)
Wiking
Nie wiem skąd wniosek, że jestem bezrobotna w Polsce. Z tego, że studiuję socjologię?
Prosiłabym jednak o odniesienie się do istoty sprawy czyli udziału w ankiecie a nie komentowania mojej niewiadomej przyszłości. Zapraszam do naśmiewania się ze mnie za rok, gdy założę tu wątek na temat wyjazdu do Norwegii (o ile taki powstanie)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
ewenement napisał:
Nie wiem skąd wniosek, że jestem bezrobotna w Polsce. Z tego, że studiuję socjologię?
Prosiłabym jednak o odniesienie się do istoty sprawy czyli udziału w ankiecie a nie komentowania mojej niewiadomej przyszłości. Zapraszam do naśmiewania się ze mnie za rok, gdy założę tu wątek na temat wyjazdu do Norwegii (o ile taki powstanie)

Antycypuje na podstawie wielu przeslanek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok