Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(9168 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Niestety nie jest to żart Należy szybko nauczyć się i zapamiętać aby uniknąć nieprzyjemnych sytuacji z ochroną sklepu.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
122 Posty
Magda P
(pepcia83)
Stały Bywalec
witam no wiec ja i moja polowka tez powinnimy dotrzec , moj maz zaoferowal sie ze nie bedzie pil wiec bedzie jak wrocic do domku w kazdej chwili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Grzes203 napisał:
Pewnie że możesz dołączyć Zawsze ciepło witamy nowe twarze i chętnie opowiemy co i jak.
Pomożemy Ci zaadoptować się z nowym środowiskiem, nauczymy podstaw języka czyli zwrotów używanych w sklepach (siatka na zakupy, paragon, nie sprzedajemy piwa po dwudziestej) abyś mógł normalnie funkcjonować w społeczeństwie.

A cyganka też może przyjść na spotkanie ,,walentynkowe,,? , bo jej marzeniem jest taniec z Fachurą
Byłoby miło , gdyby zaprosił ją do tańca i spełnił jej marzenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
cyganka napisał:
Grzes203 napisał:
Pewnie że możesz dołączyć Zawsze ciepło witamy nowe twarze i chętnie opowiemy co i jak.
Pomożemy Ci zaadoptować się z nowym środowiskiem, nauczymy podstaw języka czyli zwrotów używanych w sklepach (siatka na zakupy, paragon, nie sprzedajemy piwa po dwudziestej) abyś mógł normalnie funkcjonować w społeczeństwie.

A cyganka też może przyjść na spotkanie ,,walentynkowe,,? , bo jej marzeniem jest taniec z Fachurą
Byłoby miło , gdyby zaprosił ją do tańca i spełnił jej marzenie

Sloneczko moje przesliczne !

My przetanczymy cala noc w innym miejscu i w innym terminie ! Zeby sie nikt nie gapil i nie zazdroscil mi najpiekniejszej partnerki . ( Najlepszy jestem w tancach poludniowoamerykanskich; salsa, merengue, bachata - umiesz tez?)

Fachurra ( rozmarzony i roztanczony )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Zgadzam się Obiecuję nauczyć Cię przyjacielu Gipsy dance i już nie mogę się doczekać spotkania z Tobą , davłesa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
13.02.2010 Spotkanie forum na zywo w Oslo. Robimy liste jak przy spotkaniu rocznicowym!!!!! Hard Rock Cafe - Karl Johans gate

1. Fazi
2. Ulv
3. Katrin
4. Agus.Agus
5. siostra Agus.Agus
6. Dino
7. Frihed
8. Norwegia2
9. Dranas
10. Grzes203
11. Aga84
12. Alarzepka
13. Anna79
14. Smajk ?
15. Kathrine74
16. Sethur
17. Pepcia83 i pół
18. Fachurra
19. Cyganka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Kenneth Eriksen
(Kenneth78)
Wiking
Hard Rock Cafe? haha Nudny! Ale czy idziecie na Polskie Dyskoteka na Tordenskiold późno niż hard rock cafe ( ja nie mam czasu do czytał cały tråd (? co to jest tråd po polsku? przepraszam jestem norwegiem). Może ja będę iść na Hard rock Cafe i spotkać was, teraz nie wiem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Kenneth78 jeśli tylko masz ochotę to serdecznie zapraszamy
Właściwie to nie liczy się miejsce tylko towarzystwo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alarzepka)
Wiking
Polskie dyskoteki to sa dopiero nudne, a raczej muzyka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
Grzesiu jak tak dalej pójdzie to do soboty będzie niezłe towarzycho tylko czy w HRC bedzie tyle miejsca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok