Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(9214 niezalogowanych)
37 Postów
kasia kowalska
(czarowniczka)
Nowicjusz
Dziekuje za renifera jest u mnie ich dostatek.............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
aga84 napisał:
zamiast dziewczynsko do domku przygarnac to tu sie chlopaki wymadrzaja

Doradzamy Aga, doradzamy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Grzes203 napisał:
krolestwo za konia napisał:
czarowniczka napisał:
ladnie to tak sie wysmiewac z odleglosci co ..... nawet na miotle szybkie a bym przyleciala jakby bylo blizej hehehe
Alez skad ???? My sie nie nasmiewamy!!! Czarowniczka oczarowala nas czarujaco i tyle!!!!!!

Nikt tu nie wyśmiewa Retiera na nogach wysłaliśmy i chłopak nie narzeka choć ma dalej

A moze tak Martuszka pomoze ????Skoro pomozesz jej naklonic pilota do ladowania pod knajpa to moze tez bedzie nie mial innego wyjscia tylko zachaczyc o Czarowniczki Lysa Gore???? Grzes jak myslisz Twoi koledzy w chustach dadza rade????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
krolestwo za konia napisał:

A moze tak Martuszka pomoze ????Skoro pomozesz jej naklonic pilota do ladowania pod knajpa to moze tez bedzie nie mial innego wyjscia tylko zachaczyc o Czarowniczki Lysa Gore???? Grzes jak myslisz Twoi koledzy w chustach dadza rade????

Pomysł nie jest zły, problem tylko bo jak oni lądują to nie ma już czym startować.
Chyba że jakaś górka będzie i czarowniczka się złapie po drodze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Grzes203 napisał:
aga84 napisał:
zamiast dziewczynsko do domku przygarnac to tu sie chlopaki wymadrzaja

Doradzamy Aga, doradzamy

Doradzamy,oj tak tak i to stanowczo doradzamy!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
kasia kowalska
(czarowniczka)
Nowicjusz
No to kiedy i o ktorej mam sie spodziewac na niebie samolotu celem eskapady na Walntynki .........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
kasia kowalska
(czarowniczka)
Nowicjusz
Aga bo jak pacne to zobaczysz w iglo nie mieszkam mam domek na kurzej lapce heheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
czarowniczka napisał:
No to kiedy i o ktorej mam sie spodziewac na niebie samolotu celem eskapady na Walntynki .........
To bedzie zrownanie dnia z noca! Ciemnosci ze swiatlem!!! Dobra ze zlem!!!! Pijanstwa i abstynecji!!! Dziewictwa i rozspusty!!!! Czyli 7.15 czasu lokalnego 13 tego pechowego!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
czarowniczka napisał:

No... tego to jeszcze nie ustaliliśmy, najpierw trzeba ustalić pilota, potem się trasę wytyczy.
Poinformujemy Cię w najbliższych dniach na którym kamieniu stanąć z rękami w górze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Kurcze Grzes musimy ujednolicic zeznania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok