Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(9216 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Cóż, przynajmniej jest co czytać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
kasia kowalska
(czarowniczka)
Nowicjusz
no wybralabym sie na te Walentynki lecz za daleko mam hhoho 900 km to chyba nie dla mnie taka eskapada hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
czarowniczka napisał:
no wybralabym sie na te Walentynki lecz za daleko mam hhoho 900 km to chyba nie dla mnie taka eskapada hihi
MOze jak awansujesz na czarownice z tej czarowniczki przydziela ci szybsza miotle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Właśnie, kiedyś Giovi miała miotłę, ale Vanessa30 gdzieś poleciała zaraz po nowym roku i jeszcze nie wróciła
Można było pożyczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Mam!!!!!!!!!!! napewno znasz Hary Potera on mial taka najszybsza!!!!!! Czarowniczko to jakies 2 godziny lotu!!!
LOToj z LOTem!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
kasia kowalska
(czarowniczka)
Nowicjusz
ladnie to tak sie wysmiewac z odleglosci co ..... nawet na miotle szybkie a bym przyleciala jakby bylo blizej hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
czarowniczka napisał:
ladnie to tak sie wysmiewac z odleglosci co ..... nawet na miotle szybkie a bym przyleciala jakby bylo blizej hehehe
Alez skad ???? My sie nie nasmiewamy!!! Czarowniczka oczarowala nas czarujaco i tyle!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
kasia kowalska
(czarowniczka)
Nowicjusz
Lataj Lotem pustym samolotem heheh Lotu u mnie nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
czarowniczka napisał:
Alez skad ???? My sie nie nasmiewamy!!! Czarowniczka oczarowala nas czarujaco i tyle!!!!!!

Nikt tu nie wyśmiewa Retiera na nogach wysłaliśmy i chłopak nie narzeka choć ma dalej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aga84)
Wiking
zamiast dziewczynsko do domku przygarnac to tu sie chlopaki wymadrzaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok