Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

faktury - Norwegia

Czytali temat:
(259 niezalogowanych)
1 Post
Renata Noga
(reniferka26)
Wiking
Witajcie
mam pytanie odnosnie odsetek naliczanych do faktury.
Otoz dostalam do zaplaty fakture z termi em platnosci do 7 dni,po tym czasie firma nalicza 10% odsetek bez jakiegokolwiek ponaglenia.Czy to jest legalne w norwegii,takie wysokie odsetki???
I jeszcze jedno pytanie odnosnie faktur otoz wyslano jedna fakture z data platnosci,po czy za kilka dni dostalam aneks do fakury z terminem platnosci o tydzien dluzszym niz pierwszy dokument.Pytanie ktora data mnie obowiazuje,ta z pierwszej faktury czy z tej drugiej.
Blagam pomozcie mi rozwiazac ta zagadke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
za co faktury i co jest na umowie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
reniferka26 napisał:
Witajcie
mam pytanie odnosnie odsetek naliczanych do faktury.
Otoz dostalam do zaplaty fakture z termi em platnosci do 7 dni,po tym czasie firma nalicza 10% odsetek bez jakiegokolwiek ponaglenia.Czy to jest legalne w norwegii,takie wysokie odsetki???
I jeszcze jedno pytanie odnosnie faktur otoz wyslano jedna fakture z data platnosci,po czy za kilka dni dostalam aneks do fakury z terminem platnosci o tydzien dluzszym niz pierwszy dokument.Pytanie ktora data mnie obowiazuje,ta z pierwszej faktury czy z tej drugiej.
Blagam pomozcie mi rozwiazac ta zagadke

Zerknij, czy nie ma gdzies napisu INKASSO

Jezeli jest, to radze czym predzej placic, bo za chwile bedzie duuuuuuuuuzo wiecej do placenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok