Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(14076 niezalogowanych)
39 Postów

(LenaGutkowska)
Nowicjusz
Zgadzam się z Tomkiem, w naszym dobrze pojętym interesie jest wolna Ukraina.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec
spalić ukraine, spalić rosje, spalić germanie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
zostamy niewwolnikami ham eryki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
zostamy niewwolnikami ham eryki

patim napisal :

"nie ma takiego narodu"

Wracajac do cysorza, to upadajacy Wolodia nawet w Rosji nie ma takiego bastionu wsparcia, jak w cysorzu Dozgonne oddanie, milosc i przyjazn. Akurat w wypadku Putina przyjazn nie wchodzi w gre Putin nie ma przyjacil, mozna byc tylko klakierem, albo wrogiem (czytaj :martwym ).
A propos - widzial ktos ostatnio Janukowicza ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
fakty.interia.pl/raport-zamieszki-na-ukr...najperow,nId,1354554

Rosja chce międzynarodowego śledztwa w sprawie wydarzeń na kijowskim Majdanie. Jak uściślił szef rosyjskiej dyplomacji Siergiej Ławrow, chodzi o ataki snajperów w trakcie w trakcie "ukraińskiej rewolucji".
Moskwa od dłuższego czasu przekonuje, że za wydarzeniami na kijowskim Majdanie stali prowokatorzy
Świadectw o tak zwanej sprawie snajperów nie uda się już zamieść pod dywan" - stwierdził rosyjski minister.

no to sie wystrasza banderowcy

i pewnie ham erykanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
LenaGutkowska napisał:
Zgadzam się z Tomkiem, w naszym dobrze pojętym interesie jest wolna Ukraina.
strasznie ciekawe, co to za interes w tym leży
aby jeden naród miał dwa państwa
albo trzy, a może i z osiem
no czyj to interes
i tak gówno zrozumiesz, ale powtórzę
łaził sobie jeden naród tak między Wisłą i Dnieprem
po lasach, po polach
to Skandynawowie namieszali
czy ich zwał Waregowie, czy wikingowie
jeden wiraszka Dagome założył sobie państwo przy Wiśle, z tego narodu
inny Ruryk założył sobie z tego narodu państwo Ruś
części tego narodu narzucono chrześcijaństwo rzymskie, drugim prawosławie
jednym metryki zaczęto pisać cyrylicą, drugim łaciną
a i tak dziady obecnego Polaka, Ukraińca, Bułgara, czy Macedończyka to mówili w jednym języku
staro-cerkiewno-słowiańskim
a to tylko wam coś we łbach dudni, że wy z jakiegoś zachodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec
polecam... są świetnie opracowane mapki pokazujace historje Panstwa Polskiego i nie tylko.
Mozna sie dowiedzieć skad wzieli się np. słowianie oraz to kto i kiedy nas najcześciej lał i poniewierał.

http://polmap.pdg.pl/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
upadajacy Wolodia Tak bardzo upada ze jeszcze nigdy nie mial tak silnego poparcia w Slowianskiej Rosji.... Na szczescie Rosjanie nie daja sie oszukac zachodnim giermanskim wroga i beda zawsze walczyc o Slowianskosc nawet kiedy innych szkop zgiermani oszustwem....

A ja osobiscie czemu popieram Putina? A bo wierze ze ten wielki Slowianin kiedys da nam mozliwosc riezac "giermanskich panow".... I do ostatniego oddechu jakby bylo trzeba bym walczyl o Slowianskosc... jak przodkowie pod Stalingradem.... na Luku Kurskim..... az po przekroczenie Odry i Bitwe o Berlin

PS. Kaczor z Donaldem sa zgodni ze trzeba za kilkaset miliardow ulepszyc Polskie wojsko.... polowa nigdy na to wojsko nietrafi a caloksztalt zostanie zciagniety z Polakow poprzez podatki i akcyzy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Imperator1988 napisał:
upadajacy Wolodia Tak bardzo upada ze jeszcze nigdy nie mial tak silnego poparcia w Slowianskiej Rosji.... Na szczescie Rosjanie nie daja sie oszukac zachodnim giermanskim wroga i beda zawsze walczyc o Slowianskosc nawet kiedy innych szkop zgiermani oszustwem....

A ja osobiscie czemu popieram Putina? A bo wierze ze ten wielki Slowianin kiedys da nam mozliwosc riezac "giermanskich panow".... I do ostatniego oddechu jakby bylo trzeba bym walczyl o Slowianskosc... jak przodkowie pod Stalingradem.... na Luku Kurskim..... az po przekroczenie Odry i Bitwe o Berlin

PS. Kaczor z Donaldem sa zgodni ze trzeba za kilkaset miliardow ulepszyc Polskie wojsko.... polowa nigdy na to wojsko nietrafi a caloksztalt zostanie zciagniety z Polakow poprzez podatki i akcyzy.

Nu Stiopa, ruski pacan ty budziesz gierojam sovietskowa sojuza.Dierrzy komandu!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Jabin z Hazo: Juz raz twierdziles ze nie istnieje lub tez ze jestem Rosjaninem zgodnie z wytycznymi propagandowymi od Kaczora&Donalda.... A teraz twierdzisz ze jestem niby komuszkiem? Podczas gdy jestem narodowym kapitalista co ciagle i wszedzie powtarzam?

Ja jestem za Slavyanskym Soyuzem zbudowanym na ideologi kapitalizmu a niemieckiej idei komunizmu niecierpie..... tak jak wszyskich szkopow i wszystkiego co szkopskie....

A marzy mi sie kiedys w przyszlosci powtorka tego: i oby tym razem usunac wszystkich szkopow tak jak oni chcieli zlikwidowac Slowianska rase z powierzchni ziemi....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok