Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kasia Pettersen xd Hs x y Bozenka Los Kicsi Szívem Franek Chlipała Karolina Asenova demo40 (4567 niezalogowanych)
12 Posty
karol karolak
(qwerty123)
Wiking
na każede wysIanej paczce znajduje sie koIIinummer SM 17 12 12 12 12 no wejdz na strone
www.posten.no i go wpisz,wyskoczy gdzie jest paczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(Barbaros49)
Nowicjusz
Na googlach znalazlam adres i tel do Urzedu pocztowo celnego w Warszawie.Dzis moja corka tam dzwonila i jedna z paczek sie znalazla,niestety pierwsza z wyslanych zginela.Slad w systemie konczy sie ze wyleciala z Oslo.Te paczke juz reklamowalam.Jest mi szkoda tej paczki bo tam byly stroje dla moich wnukow na bal przebierancow,ktory zreszta juz sie odbyl.Dziekuje za wszelkie uwagi.Tak na marginesie to jest adres Urzad celno Pocztowy.Warszawa ul.Łączyny 8.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
zobacz w Poznaniu tam tez trafiaja przesylki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(Barbaros49)
Nowicjusz
Historia paczek cd.Moja corka dzis odebrala 1 z 2 paczek z listem fra Urzedu pocztowo celnego.Wtym liscie pisza ze 1 paczka ulegla uszkodzenieu w rzeczy sa przepakowane do 2 paczki.Tylko szkoda ze nie wszystko.Znalazly sie 2 male smieszne mikolaje OMEGA3 a niestety 4 stroje bajkowe na bal przebierancow dla moich wnukow wcielo!!!Cale szczescie ze mam kwity i tutejsza reklamacje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Moja siostra pracowała na poczcie w Pl i nie raz opowiadała , jak to Panie urzędniczki same paczki uszkadzają i wybierają rzeczy , które są wg nich atrakcyjne . Giną również paczki nadawane jako polecone . Prawdopodobnie paczki z za granicy były tak atrakcyjne dla obsługi poczty , iż zostały zniszczone celowo . Niestety , ale ginięcie paczek na Polskiej poczcie to norma .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
szkoda slow na to co ci ludzie robia. przeciez to nic innego jak kradziez!!!!!!!!!!!!!!!!1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(Barbaros49)
Nowicjusz
Witam!
Nastapil final mojej historii z paczkami.Jak sie okazalo dotarla do adresata 1 paczka z listem .W liscie z urzedu pocztowo celnego corka sie dowiedziala ze 1 paczka ulegla uszkodzeniu i cala zawartosc dopakowali do 2 paczki.Problem polegal na tym ze najwazniejsze bajkowe stroje dla moich wnukow zniknely.Po wielu tel.reklamacji itp wczorej tl 29.01.2110 paczka dotarla do mojej corki Ponoc osoby ktore maczaly swoje paluchy w tej probie kradziezy sa juz zwolnione.Dziekuje za informacje ,bo dzieki wam znalazlam te paczki. Pozdrawiam Barbaros49
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok