Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pirackie bussy... - Norwegia

Czytali temat:
(1594 niezalogowanych)
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
no i mamy odpowiedz na to czy mamy tu legalny transport na lotniska i kto jest lepszy czy gorszy.cala klotnia z watku ciagnietego nie tak dawno teraz dla mnie byla bezsensu w swietle tego artykulu. pozdrawiam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Wlasnie w wiadomosciach w tv NRK bylo to samo.Coz dziekuje za budowanie wizerunku Polaka w Norwegi!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
Jesli dziekowac to glownie pasazerom.Bez nich nie byloby kierowcow..
pzdr
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
ehhh ... jak dla mnie to bardzo dobrze ze sa takie mozliwosci jestem ciekaw czy Wy najbardziej umaralniajacy jestescie tak do konca uczciwi jestem pewien ze nie raz ogladaliscie film nie koniecznie w kinie czy tez z orginalnego dvd albo cala muza jest rowniez sciagnieta... krzywdy nikomu tym nie robia... moze to nie do konca uczciwa konkurencja... ale mozna to odnies do kazdej dziedziny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Dopóki polacy będą pazerni to takie wiadomości będą sie pojawiały. Autobuss na Torp przecież nie jest taki drogi www.torpekspressen.no/Informacjepopolsku...e/nb-NO/Default.aspx
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
norgekowal napisał:
Dopóki polacy będą pazerni to takie wiadomości będą sie pojawiały. Autobuss na Torp przecież nie jest taki drogi www.torpekspressen.no/Informacjepopolsku...e/nb-NO/Default.aspx

Gdybyśmy byli faktycznie tacy pazerni,to pewnie byś ze świeczką szukał polaków w norwegi

Popatrz tylko na norwegów co oni robią z pazerności na emeryturze,czemu nie siedząw kraju
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
traveleroslo napisał:
ehhh ... jak dla mnie to bardzo dobrze ze sa takie mozliwosci jestem ciekaw czy Wy najbardziej umaralniajacy jestescie tak do konca uczciwi jestem pewien ze nie raz ogladaliscie film nie koniecznie w kinie czy tez z orginalnego dvd albo cala muza jest rowniez sciagnieta... krzywdy nikomu tym nie robia... moze to nie do konca uczciwa konkurencja... ale mozna to odnies do kazdej dziedziny

Zawsze znajdzie sie kontrargument,tyle tylko ze o sciaganiu muzy czy filmow przez Polakow nie widzialem jeszcze nic w wiadomosciach..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
norgekowal napisał:

autobus nei jest drogi kosztuej tyle samo ale jak doliczysz taxi z dworca do domu to wtedy robi sie koszt i dlatego to sie oplaca.... a co do wiadomosci na temat piractwa... pozostawie to bez komentarza... bo rozumiem ze jesli nie ma czegos w wiadomosciach to znaczy ze nei ma problemu... ehhh zal.pl jak mowi dzis najmlodsi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok