Nudnik Szpilkez napisał: a A ja swojego ogorka dzis bede kisil
A ty co sie tu wcinasz świnio z kwadratowym ryjem, myslisz, ze zapomniałam, ze nazwałeś moje dzieci bękartami ? Nikogo nie obchodzi twój miękki ogórek i czy będziesz go kisił czy nie, i tak nic mu juz nie pomoże, nawet na ogórkową sie nie nadaje.
Monia 35, jak Ci sie skoncza zapasy z Polski to moze wybierzemy sie razem z Hilton po ogorki Wstyd sie przyznac, ale jeszcze nie bylam w polskim sklepie
goshia napisał: Monia 35, jak Ci sie skoncza zapasy z Polski to moze wybierzemy sie razem z Hilton po ogorki Wstyd sie przyznac, ale jeszcze nie bylam w polskim sklepie
cześć goshia,
gdzie Ty się chowasz dziewczyno,że Cię nigdzie nie słychać a może smerf pracuś zawraca Ci główkę????????
retier1 napisał: goshia napisał: Monia 35, jak Ci sie skoncza zapasy z Polski to moze wybierzemy sie razem z Hilton po ogorki Wstyd sie przyznac, ale jeszcze nie bylam w polskim sklepie
cześć goshia,
gdzie Ty się chowasz dziewczyno,że Cię nigdzie nie słychać a może smerf pracuś zawraca Ci główkę????????
Hilton napisał: retier1 napisał: goshia napisał: Monia 35, jak Ci sie skoncza zapasy z Polski to moze wybierzemy sie razem z Hilton po ogorki Wstyd sie przyznac, ale jeszcze nie bylam w polskim sklepie
cześć goshia,
Wcale sie nie chowa byłysmy razem na łyzwach
chyba jednak się chowa,jeśli za nią odpowiadasz a propo łyżew,okłady były potrzebne,czy też miałaś poduszki powietrzne
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.