Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

LAWETA NORWEGIA POLSKA POSZUKUJE - Norwegia

Czytali temat:
bartek ... adam kozlowski (728 niezalogowanych)
6 Postów
TOMASZ ORLINSKI
(tomekorlinski)
Wiking
WITAM, JESTEM ZAINTERESOWANY OFERTAMI PRZEWIEZIENIA SAMOCHODU Z OSLO DO GDYNI, NA LAWECIE, JEST TO SAMOCHOD RENAULT GRAND ESPACE 2006R , TURBO DIESEL, JEŚLI SIE NIE UDA PRZETRANSPORTOWAC TEGO SAMOCHODU BEDE MUSIAL GO SPRZEDAC W OSLO, STAN SAMOCHODU JEST IDEALNY,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
takie czasy
samochód w stanie idealnym, bezwypadkowy, serwisowany w ASO
a na lawecie go trzeba cianut'
job waszu mat' Palaczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
TOMASZ ORLINSKI
(tomekorlinski)
Wiking
Witam, jesli chodzi o pokazanie mentalnosci Polaczkow to kolega zaprezentowal najwyzszy poziom wlasnie, oceniajac i obrazajac bez znajomosci szczegolow, od jakiegos czasu mieszkam i pracuje w UK , polecam obejzenie filmu Jas Fasola i zwrocenie uwagi po ktorej stronie ma kierownice, wydaje mi sie ze korzysci w uk z tego samochodu bym nie mial, zamykam polemike na ten temat i zycze powodzenia w sledzeniu postow i obrazaniu rodakow. Poszukuje dla przypomnienia lawety a nie dyskusji na temat powodu przewiezienia samochodu. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to i ja tak przypomnę Polaczkom, że zaciągnięcie klamota z Królestwa do Polszy kosztuje minimum 5000 koron
wam się pewnie po łbach snuje, że to za jakiegoś tysiąca albo i 500 da załatwić
a kawałkiem szkła dupę podetrzeć
biznesmany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tomekorlinski napisał:
... STAN SAMOCHODU JEST IDEALNY,
Nie bardzo łapię tej całej sytuacji ...
---
Jeżeli auto jest naprawdę sprawne i ma wszystkie aktualne dokumenty , a jest jedynie na Polskiej Rejestracji , to jaki jest problem , by swobodnie opuściło Królestwo na własnych Oponach ?
---
Pomijam tu na przykład , oficjalny areszt przez Toll , lub inne tego typu kłopoty .
Przecież z Oslo do Granicy , to niecałe dwie godziny drogi , autostradą .
Może więcej a może i mniej .
---
Skoro pracujesz i mieszkasz aktualnie na wyspach to jaki masz problem by tu przylecieć w weekend i samemu odstawić auto na prom i dalej do domu ? .
Akurat spokojna wycieczka ... i wspomnienia z przeszłości ...
---
Gdybym był aktualnie w Oslo to zaproponował bym Sam odstawienie tego pojazdu pod wskazany adres w Polsce ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(monia37)
Początkujący
Potwierdzam 2 lata temu moja fura jechała na lawecie za 5000 nok ogłoszenie z MN , podróż z przebojami kierowcę zarzuciło i zaliczył pobocze trza było wyciągać ,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(monia37)
Początkujący
Z No do Polski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty
Tomasz .