Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Troszkę wsparcia - Norwegia

Czytali temat:
(740 niezalogowanych)
9 Postów
Patrycja Ignaczewska Kamelak
(PatrycjaIgnaczewskaKamela)
Wiking
Wiatm

Od razu powiem ze chce zapytać czy fajnie wam się mieszka w Norwegii i czy warto tam "uciekać"

Jesteśmy młodymi rodzicami i zastanawiamy się nad lepszą przyszłością dla naszej córki, nie chcemy tam uciekać nie mając nic do "zaoferowania" krajowi i siedzieć na zasiłkach tylko normalnie pracować i żyć , bez stresu jak tu... (maż zapindala do dwóch prac żeby nas utrzymać ). Co dla mnie jest smutne..

Nie wiem czy to głupie pytanie i upierdliwe ale pytam bo szukam odrobiny wsparcia w swojej decyzji nie ukrywam ze boimy się ale musimy i chcemy
Może jakby ktoś zechciał pokrótce opowiedzieć jak to było z nim byłoby nam raźniej ^^
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
PatrycjaIgnaczewskaKamela napisał:
Wiatm

Od razu powiem ze chce zapytać czy fajnie wam się mieszka w Norwegii i czy warto tam "uciekać"

Jesteśmy młodymi rodzicami i zastanawiamy się nad lepszą przyszłością dla naszej córki, nie chcemy tam uciekać nie mając nic do "zaoferowania" krajowi i siedzieć na zasiłkach tylko normalnie pracować i żyć , bez stresu jak tu... (maż zapindala do dwóch prac żeby nas utrzymać ). Co dla mnie jest smutne..

Nie wiem czy to głupie pytanie i upierdliwe ale pytam bo szukam odrobiny wsparcia w swojej decyzji nie ukrywam ze boimy się ale musimy i chcemy
Może jakby ktoś zechciał pokrótce opowiedzieć jak to było z nim byłoby nam raźniej ^^

Szukaj jest taka opcja, temat poruszany milion razy, co najmniej raz dziennie podobny temat się pojawia..

Fajnie pójście na łatwiznę, napisać post niech ludzie po południu w niedziele piszą po raz enty to samo zamiast poszukać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a jakies konkretne pytanie masz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
Przykro mi że odpowiedz jest z taka agresją...
Nigdy nie zdarzyło mi się pisać na żadnym forum więc nie wiem że trzeba szukac gdzieś a jak sie zada nie takie pytanie to się ludzi denerwuje...
Wystraczyło napisąc że musze poszukać... przykro mi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
patim napisał:

Już sobie poszukam , nie bede zawracac głowy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Nigdy nie zdarzyło mi się pisać na żadnym forum więc nie wiem że trzeba szukac gdzieś a jak sie zada nie takie pytanie to się ludzi denerwuje...

Gdzie tu agresja? stwierdziłem fakt Twojego lenistwa....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
Joseph napisał:

To nie moje lenistwo tylko niewiedza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
patim napisał:

a cuz jazem ci uczynil nieszczesny albo czem zawinil ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Joseph napisał:

To nie moje lenistwo tylko niewiedza

To już wiesz więcej.....

(mógłbym się spierać teraz czy to lenistwo/głupota/naiwność)

Nie zdałaś sobie sprawy że na taki pomysł wyjazdu nie wpadłaś jako pierwsza i jako jedyna na forum zamieściłaś podobny post?

Pogrzeb troche na forum, jest sporo informacji na ten temat, oczywiście większość to spam i wróć z jakimiś konkretnymi pytaniami, może ktoś sensownie odpowie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
patim napisał:
patim napisał:

a cuz jazem ci uczynil nieszczesny albo czem zawinil ?

Niczym niczym po prostu zrobiło mi sie niemiło przez poprzedniego pana i jakoś odrzuciło mnie od pisania tu czegokolwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok