Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kto mnie przekona do obecności Islamu w Europie... - Norwegia

Czytali temat:
(8135 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
wiem, że jakiś poprawny politycznie lewak zaraz powie, że to szerzenie nienawiści na tle narodowościowym i religijnym... daleko mi do nienawści, mam w Stavanger znajomych naprawdę z wielu krajów, reprezentujących kilka wyznań... ale nie ma wśród nich islamistów... dlaczego, czy to moja wina? czy to wina mojej nienawiści?
To ONI nie integrują się ze społeczeństwem, we własnych, środowiskowych enklawach żyją w przekonaniu, że nie powinni zadawać się z niewiernymi...

...a niejako w nagrodę za systematyczne prześladowania i zabójstwa chrześcijan dostają: azyle, zasiłki i imunnitet nietykalności jaki rozpościerają nad nimi poprawne politycznie rządy krajów europejskich.
www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/kole...d-milczy,381556.html

ps. zauważcie że nie cytuję tu portali prawicowych co do, których stronniczości zaraz by się podniosła dyskusja. TVN24 to jak najbardziej "poprawna politycznie" stacja...
Jest to bydło które próbuje zawładnąć światem, mordują ludzi w imie czego? kogo?

...bo ludźmi ich nie mozna nazwać

www.tvn24.pl/buntowala-sie-przeciw-nakaz...czesci,349010,s.html Mieszkaniec pakistańskiej wioski zamordował w okrutny sposób swoją żonę, bo kobieta miała się mu sprzeciwiać. Jak wyjaśnił we własnoręcznie napisanym liście dołączonym do poćwiartowanych zwłok kobiety, nie chciała nosić zasłony na twarzy i wysłała dzieci do normalnej szkoły

...i niech mi nikt nie pierdo*i o nietolerancji czy rasizmie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wynik polityki usraela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Źle postawione pytanie w Tym Temacie .
>Przekonanie< ... to Integralna sprawa , Każdej Jednostki bez względu na zaszeregowanie społeczne .
---
Nawet tak zwane Zwierzęta , mają swój niezależny instynkt , w ramach jednego gatunku .
Który z grubsza , można podciągnąć pod >PRZEKONANIA<.
---
Co do samego problemu Muzułmaństwa .
Przecież 90% Społeczności tej religii żyje w Świecie 700 lat za Chrześcijaństwem !!! .
---
Przypatrzcie się dobrze Naszej Religi jaka była , właśnie 700 LAT TEMU .
---
To samo a może i gorzej ...
---
Pewnych rzeczy , nie da się przeskoczyć samą technologią ...
Do tego musi być jeszcze samo przyzwolenie danej społeczności .
---
Przecież dzisiejszy >Dżihad< , to nic Innego jak Katolicka >ŚWIĘTA INKWIZYCJA< .
---
I nikt nie jest w stanie poza Nimi samymi tego zmienić !.
---
Dokładnie jak w Katolicyźmie , MOTŁOCHEM RZĄDZĄ MAJĘTNI i WYKSZTAŁCENI decydenci .
Którzy poprzez cierpienie swoich współwyznawców , Mają Własne Dobra Doczesne ... !!!
A dla Gawiedzi ... UBÓSTWO oraz Zbawienie i miejsce przy Allachu i jego dziewicach ... ! .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
SENTI napisał:
dla mnie osobiście Islam to chora religia bo jak można nazwać religie która dopuszcza pożycie 40letniego mężczyzny z 6 letnim dzieckiem - przecież to czysta pedofilia
Każdy muzułmanin to pedofil skoro wierzy i popiera religie która dopuszcza pożycie dorosłego z dzieckiem. Kobieta nie ma nic do powiedzenia w związku, a facet może ją napier*alać ile wlezie nawet ze skutkiem śmiertelnym - wtedy sąd islamski rostrzyga czy miał on racje

Już nawet żona "olsztynianka" mahmeda khalidova w chuście spaceruje bo uważa że najwyższa pora
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ponura_Panda napisał:[quote]...Korzystamy zatem z różnych żródeł historycznych i danych demograficzno-społecznych.
Odsyłam do arabskiego panowania na teranie np. Hiszpanii jeszcze przed chrześcijańskimi krucjatami. Najazdy wojsk islamskich sięgały daleko w głąb chrześcijańskiej Europy jeszcze przed naszymi "wycieczkami" do Jerozolimy. Arabowie zarówno pod względęm kulturalnym jak i militarnym dominowali nad śmierdzącą i brudną chrześcijańską cywilizają...
Jan III Sobieski rozpędził własnie wyznawców Allaha którzy zawędrowali aż pod Wiedeń...
A czasy obecne??? Owszem zapóźnione kraje afrykańskie (ale z pewnością nie o 700lat !!!) poza tym są też rozwinięte i naftowe gospodarki... i duże, z pozoru demokratyczne organizmy jak np. Turcja...
Tutaj analogia mogła by być taka sama jak pomiędzy chrześcijanami żyjącymi w rozwiniętej Europie a tymi gdzieś w dalekich rosyjskich republikach... albo tymi z części biednych państwewk Ameryki łacińskiej i południowej.
i najważniejsze... Islamistom właśnie o to chodzi, by traktować ich jak opóżnionych o 700lat barbarzyńców. Jedną z najgroźniejszych rzeczy na polu walki jest zlekceważenie przeciwnika. Zawsze wiąże się to ze srogą nauczką.

Daremna jest ta dyskusja .
Ponieważ RELIGIA ZWANA >ISLAM< powstała dopiero 700 lat po Chrystusie !!! .
A to nie ma nic wspólnego z Najazdami Arabów jak wyżej opisałeś ... ! .
---
Ech te interpretacje danych na temat czegokolwiek i gdziekolwiek .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ponura_Panda napisał:Miłej lektury
pl.wikipedia.org/wiki/Arabskie_panowanie_w_Hiszpanii

CÓŻ niech ci tam bydzie ...
---

MASZ rację ...
Dlatego , Ja stawiam Kolację z szaszłykami wieprzowymi /dopóki jeszcze można / .
Jednak , Ty za całość płacisz ... coby było po połowie wkładu ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
AndersB napisał:
SENTI napisał:
dla mnie osobiście Islam to chora religia bo jak można nazwać religie która dopuszcza pożycie 40letniego mężczyzny z 6 letnim dzieckiem - przecież to czysta pedofilia
Każdy muzułmanin to pedofil skoro wierzy i popiera religie która dopuszcza pożycie dorosłego z dzieckiem. Kobieta nie ma nic do powiedzenia w związku, a facet może ją napier*alać ile wlezie nawet ze skutkiem śmiertelnym - wtedy sąd islamski rostrzyga czy miał on racje

Już nawet żona "olsztynianka" mahmeda khalidova w chuście spaceruje bo uważa że najwyższa pora

Przyganiał kocioł garnkowi. Już nie pamiętasz coś tu wypisywał o pedofilii i jaki awatar z dzieckiem miałeś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Ping napisał:
AndersB napisał:
SENTI napisał:

Przyganiał kocioł garnkowi. Już nie pamiętasz coś tu wypisywał o pedofilii i jaki awatar z dzieckiem miałeś?
nigdy nie miałem awatara z osobą niepełnoletnią popaprańcu, zawsze bede potępiał pedofilie czy islam (bo islam to m.in. pedofilia)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
???...islamizacja Europy wynikiem polityki Izeraela.
Rozwiniesz tezę?

najpierw sie szkoli bojowki Alkaidy w celu obalenia dyktatora
a nastepnie te bojowki dostaja azyl w Europie
jako uchodzcy

a teraz co do islamu
trzeba przesledzic jego dzieje wyznawecy islamy jako religi to Szyici ale oni sa w mniejszosci
np Iran ile tysiecy polskich dzieci podazajacych za armia Andersa uzyskalo tam pomoc i ratunek
albo Turcja 300 lat funkcjanuje ta polskie miasto Adampol i to obok stolicy kraju

natomias Sunnici wyznaja islam jako system totalitarny poczawszy od zabojst prawowitych potomkow machometa oz do wprowadzenia szariatu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Ponura_Panda poweiniennes wiedziec ze TVN KLAMIE

Zarka, Afganka leczona przez Polaków, żyje

konflikty.wp.pl/kat,1020347,title,Zarka-...c.html?ticaid=111f51
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1