Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3008 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:
czlowiek inteligentny jak widzi gowno na chodniku
to nie bedzie go kopal
to nie bedzie do niego pisal
nie bedzie z nim gadal
tylko go ominie

Polak przychodzi do baru z psim gównem w ręku i mówi do barmana
Patrz w co prawie wdepnąłem przed waszym barem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
co by tu jeszcze w chorej glowie urioc w obronie pijanych zabojcow na norweskich drogach ?

temat
:znowu norweski autobus zabil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
patim napisał:
co by tu jeszcze w chorej glowie urioc w obronie pijanych zabojcow na norweskich drogach ?
To nie jest Żadna Obrona ...
---
Tylko z Twojej strony Nielogiczny i Szalony Atak !
---
Wszędzie zdarzają się Pijani kierowcy ... nie można generalizować i wyolbrzymiać !
---
A Tu dla zastanowienia się , nad tym PIJACKIM problemem ...!

---
Tragiczny wypadek w centrum Łodzi, motorniczy był pijany

We­dług po­li­cji mo­tor­ni­czy miał ponad 1,2 pro­mi­la al­ko­ho­lu w wy­dy­cha­nym po­wie­trzu.
Funk­cjo­na­riu­sze nie wy­klu­cza­ją, że kie­ru­ją­cy po­jaz­dem mógł spo­ży­wać al­ko­hol pod­czas służ­by. Wy­ni­ki ostat­nich badań wska­zu­ją bo­wiem, że ilość pro­mi­li w wy­dy­cha­nym po­wie­trzu męż­czy­zny stale ro­śnie.

Na przej­ściu dla pie­szych po­trą­cił trzy ko­bie­ty, dwie z nich po­nio­sły śmierć na miej­scu, jedna w sta­nie cięż­kim zo­sta­ła prze­wie­zio­na do szpi­ta­la. Do­dat­ko­wo tram­waj ude­rzył także w ja­dą­ce­go pra­wi­dło­wo opla, któ­re­go kie­row­ca także zo­stał ho­spi­ta­li­zo­wa­ny. Opel ude­rzył jesz­cze w inne auto. Po zde­rze­niu, mo­tor­ni­czy za­trzy­mał tram­waj do­pie­ro po prze­je­cha­niu jesz­cze kil­ku­dzie­się­ciu me­trów.

Za onet . PAP .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Wszędzie zdarzają się Pijani kierowcy ... nie można generalizować i wyolbrzymiać !
---
A Tu dla zastanowienia się , nad tym PIJACKIM problemem

a jaki wplyw mage miec na to ja czy ty ,jak w Polsce jestes raz na rok

tu jak norweg idzie na wodke to sobie hotel wynajmie albo zamowi taksi
a kogo stac na to w Polsce?
przeciez mysimy pomagac bankrutujacej Grecji i nie mamy zwolnienia z placenia skladki do uni jewropejskiej jak Angli ,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Gabriel napisał:
patim napisał:
To nie jest Żadna Obrona ...
---
Tylko z Twojej strony Nielogiczny i Szalony Atak !
---
---
A Tu dla zastanowienia się , nad tym PIJACKIM problemem ...!

---
Tragiczny wypadek w centrum Łodzi, motorniczy był pijany

We­dług po­li­cji mo­tor­ni­czy miał ponad 1,2 pro­mi­la al­ko­ho­lu w wy­dy­cha­nym po­wie­trzu.
Funk­cjo­na­riu­sze nie wy­klu­cza­ją, że kie­ru­ją­cy po­jaz­dem mógł spo­ży­wać al­ko­hol pod­czas służ­by. Wy­ni­ki ostat­nich badań wska­zu­ją bo­wiem, że ilość pro­mi­li w wy­dy­cha­nym po­wie­trzu męż­czy­zny stale ro­śnie.

Na przej­ściu dla pie­szych po­trą­cił trzy ko­bie­ty, dwie z nich po­nio­sły śmierć na miej­scu, jedna w sta­nie cięż­kim zo­sta­ła prze­wie­zio­na do szpi­ta­la. Do­dat­ko­wo tram­waj ude­rzył także w ja­dą­ce­go pra­wi­dło­wo opla, któ­re­go kie­row­ca także zo­stał ho­spi­ta­li­zo­wa­ny. Opel ude­rzył jesz­cze w inne auto. Po zde­rze­niu, mo­tor­ni­czy za­trzy­mał tram­waj do­pie­ro po prze­je­cha­niu jesz­cze kil­ku­dzie­się­ciu me­trów.

Za onet . PAP .

Po pierwsze, gabrysiu, to Twoja informacja (Za.onet), byla podana kilka stron wczesniej. Refleks to Ty masz...Koty logowales na MN i przegapiles Po drugie, gdzie Ty widzisz "szalony atak" ? Atak owszem, byl, ale ze strony obroncy pijanej, polskiej zarazy. To tez mozesz sobie przeczytac.
Twierdzisz, ze on nie broni pijanych polskich zabojcow na drogach ?

patim napisal :

"tu jak norweg idzie na wodke to sobie hotel wynajmie albo zamowi taksi
a kogo stac na to w Polsce?"

I juz wiemy dlaczego w Polsce pijany siada za kierownica - bo on biedny jest...

"Czemus biedny, bos glupi. Czemus glupi, bos biedny".....

Ten motorniczy, to tez chyba z biedy pil w czasie pracy

W czasie postoju na pętli tramwajowej motorniczy z Łodzi kupił alkohol - widać to na nagraniu z monitoringu zainstalowanego w tramwaju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
motorniczy pil z nerwow,ze
Tusek Polske okrada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
patim napisał:
czlowiek inteligentny jak widzi gowno na chodniku
to nie bedzie go kopal
to nie bedzie do niego pisal
nie bedzie z nim gadal
tylko go ominie

Polak przychodzi do baru z psim gównem w ręku i mówi do barmana
Patrz w co prawie wdepnąłem przed waszym barem.

to byles ty jasta na swojej wsi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
odwal sie odemnie stara klempo
i przestan mnie cytowac ,znajdz sobie ludzi inteligentnych tak jak ty

najlepiej to wracaj do Polski i tam sobie pisz obietnice wyborcze bo widac ze znowu siedzisz na socjalu i okradasz ojczyzne skalniakow

mnie interesuja zabojcy na norweskich drogach

i ta och propaganda
jak zlapali pasata ktoremy zdarly sier klocki po drdze to pisali ze zabojca
a jak autobusy zabijaja ludzi

to sie nic nie stalo

moze gwaltow tez jest wiecej w Polsce niz w norwegi????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
odwal sie odemnie stara klempo
i przestan mnie cytowac ,znajdz sobie ludzi inteligentnych tak jak ty

najlepiej to wracaj do Polski i tam sobie pisz obietnice wyborcze bo widac ze znowu siedzisz na socjalu i okradasz ojczyzne skalniakow

mnie interesuja zabojcy na norweskich drogach

i ta och propaganda
jak zlapali pasata ktoremy zdarly sier klocki po drdze to pisali ze zabojca
a jak autobusy zabijaja ludzi

to sie nic nie stalo

moze gwaltow tez jest wiecej w Polsce niz w norwegi????

O moja prace sie jelopie polski nietroskaj W polowie grudnia wskoczylam na kolejne widelki plac, bo minely kolejne 4 lata pracy w zawodzie , z tym socjalem, to ja znam twoje zdanie "kazdy sadzi po sobie"
Co do cytowania, to zaloz sobie swoje forum i tam bedziesz mogl tylko ty, jelopie polski cytowac

Co do gwaltow w Polsce, to tu mam dla ciebie taki "poetycki" gwalt na 5 latku Raczej wywinie sie od kary

nasygnale.pl/kat,1025343,title,Poeta-zgw...05245,wiadomosc.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
www.bankier.pl/wiadomosc/Media-dezinform...erowcow-3032186.html
2013 roku policja dokonała 8,8 mln kontroli trzeźwości, czyli niemal czterokrotnie więcej niż 10 lat wcześniej. W ich wyniku ujawniono 162.090 nietrzeźwych (tj. mających ponad 0,2 promila alkoholu w wydychanym powietrzu) kierujących, z czego 43% stanowili rowerzyści.
Jakoś nikt nie zauważył (lub nie chciał zauważyć), że nietrzeźwi stanowili zaledwie 1,8%.
Po drugie, pomimo skokowego wzrostu liczby kontroli trzeźwości liczba ujawnionych nietrzeźwych kierujących z roku na rok szybko maleje

Tyle że taki przekaz słabo sprzedaje się w mediach. Widzowie i czytelnicy są bowiem łasi na sensację, krew, śmierć i tragedię.

no i koesie musa zarobic na alkomatach
nowe stolki dla urzednikow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok