Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam mieszkania do wynajęcia - Norwegia

Czytali temat:
(842 niezalogowanych)
42 Posty
Slawek P
(SlawekP)
Nowicjusz
Witam. Szukam mieszkania do wynajęcia dla czterech osób okolice Fredrikstad, Oslo
może ktoś ma jakieś informacje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A moze bys najpierw udzielił wyczerpujacych informacji jakie mieszkanie ciebie interesuje? Bo to ze dla 4 osób to akurat nie jest wazne. Bo mozna we dwojke mieszkac na 100m2 albo w sześciu na 40m2 - zalezy od upodoban. Ile mozecie płacic miesiecznie? Bo to tez istotne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Oslo, Centrum, 49m2, nowe budownictwo (2008); salon z aneksem kuchennym, sypialnia, spory przedpokoj, lazienka, kablowka i internet; duze okna, ladny widok na Radisson-Blu Plaza Hotel. Do tego miejsce w garazu podziemnym i piwnicy. Calkowity koszt wynajmu ok NOK11500, podejrzewam ze do negocjacji, wszystkie rachunki w tym ogrzewanie i woda sa wliczone. Wymagane referencje. Jestes zainteresowany to pisz na priv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur, ja bym cos w tym stylu po wakacjach chciała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Z tym okresem wakacyjnym to ja mialem paradoks. Znudzonyny i zdolowany mieszkaniami ciemnymi postanowilem ze wynajme jasne z ladnym widokiem haha .... Widok na polodnie w Norwegii do meka dla nietoperzy haha, po tygodniu montowalem zaslony.

Jezeli mowisz powaznie to moge dac Ci namiar. Mieszkanie moze byc na sprzedaz. Aha, mieszkanie jest umeblowane, na poziomie, konto depozytowe w banku, wszystko czarno na bialym na papierze, wiec na prawde tip-top.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Super. Bede potrzebowac po wakacjach , ale nie umeblowane. Wiem, ze moge sama szukac, ale czasem cos ktos wie i sie fajne trafi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Slawek P
(SlawekP)
Nowicjusz
Interesuje mnie mieszkanie na pewno nie w centrum miast bo drogo wychodzi. Chcemy wydać ok 7000k min 2pokoje umeblowane, może być gdzieś bliżej Szwedzkiej granicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Z tymi minimum 2 pokojami to tez trzeba sie okreslic konkretnie, bo moga byc nieporozumienia. W Norwegii to sie nazywa dwie sypialnie i oznacza ze masz salon z aneksem kuchennym lub salon plus oddzielna kuchnia i te własnie dwa dodatkowe pokoje. Poszukajcie na www.finn.no tam wybierasz miasto, dzielnice i mozesz tez wybrac advansert sok i wpisac swoje parametry.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
a nie wie ktos o mieszkaniu na Skui lub obok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
a z tym finnem to tak jest często gęsto, że jak ktoś łaskawie się umówi na spotkanie, to konkurencja w tym visningo-castingu i tak cię wykończy . już od kilku miechów chcę zmienić mieszkanie. postanowiłam w nowym roku udać się do agencji poprostu - może w ten sposób się uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok