Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kurs norweskiego w Sandnes, szkoła, porada - Norwegia

Czytali temat:
(680 niezalogowanych)
16 Postów
Kinga Szyszka
(szyszuniawlesie)
Wiking
Witam

Chciałabym rozpocząć naukę norweskiego w jakiejś szkole w Sandnes. Czy ktoś może mi udzielić informacji na ten temat czyli gdzie się taka szkoła znajduje, jakie są koszty kursu, ile godzin, czy warto? Z góry dziękuję za wszelkie udzielone informację i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
jest szkoła w centrum Sandnes, poszukaj w internecie , ceny podobne do tych w Johanes w Stavanger , ogólnie ludzie bardziej polecają tą drugą szkołę sam do niej chodziłem pół roku i jestem zadowolony ... Ważne by iśc do norweskiej szkoły a nie uczyć się u Polaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Matiboy napisał:
Ważne by iśc do norweskiej szkoły a nie uczyć się u Polaków A z czego to wynika ?
Jakiś przesąd czy jak ?
---
Chodziłem do szkoły gdzie wykładowcą był Norweg i posiłkował się w tłumaczeniach po angielsku ! .
A Ja zaś Musiałem nagabywać Polskiego Ucznia , coby tłumaczył o co gościowi " biega" !.
Gdyby to był Polski Nauczyciel Norweskiego to nie miał bym takich problemów wtedy .
---
Wszystko zależy od dokładności uczenia . I norweski wykładowca może olewać swoją pracę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok