Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
krzysiek K (1539 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
szczedny narod - czy pazerny ? raczej pazerny - sa jak cyganie
nie obrazaj cyganow

jak mozna nazwac pazernym zwyklego bezczelnego zlodzieja

Po pierwsze nie wiadomo czy kradnie

skoro bierze i nie placi
to pewnie nie kradziej tylko cfanictwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Thomas1 napisał:
mam taki problem-Norwegowie u ktørych mieszkam ja i moja zona skubia nas na energii elektrycznej - tzn , mieszkamy w oddzielnym domku ( od roku ) ale teraz okazalo sie , ze z naszego licznika prad idzie no ich garaz , oswietlenie choinki przed domem i oswietlenie drøzki do domu - rozmawialismy z nimi i powiedzieli , ze to tylko 200 nok na rok !!! placimy po 1500 do 2000 za m-c za energie elektryczna i nie wiemy w koncu za co !!!!!!!!! kiedy z nimi zaczelismy rozmawiac o TYM zaczeli wypierac sie ... tak prawde mowiac to nie wiem o co tym norom chodzi-jestem tu juz 10 rok i caly czas ucze sie ich ! oszczedny narod - czy pazerny ? raczej pazerny - sa jak cyganie - daj im paszport,nr konta a powiedza Obie ile zarobisz .... zenada , gdyby PL nie mieli dostepu do N - to zgineliby w somalijsko-syryjsko.ugandyjskim SYFIE !!! Pakisy sa ok do jazdy T-bane,ramwajem i busem oraz taxi w NOCY - reszta brudasow(cala zgraja popaprancow senegalskich itd ...) zeruje na tych , ktorzy pracuja uczciwie i nie chodza tak jak oni po zasilki do NAV....jestem zawiedziony ty poj....ym krajem - robia wszystko , zeby sobie pogorszyc a nie widza co jest dla nich dobre....dziesiec lat dla tego kraju , obcego , to zbyt wiele , zeby mozna bylo zrozumiec czemu sa tacy poj....ani - a sa!!!!!
po 10 latach takioe problemy??? wylacz bezpiecznik na ten garaz i ulice....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Ale po co kombinować, nawet jak udowodni że płaci za niego prąd. Pojdzie do sądu?? Po co się zbędnie denerwować, znaleźć inne mieszkanie i ani problemów ani nerwów. Ps. czekamy na dowody ''że kradnie''.zdzira napisał:
Oczywiscie,ze nie kradnie: tylko bierze - co swoje! Przeca jest u siebie!

p/s.
ty masz moze,swinie za meza?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jakie dowody
zdjecie choinki u sasiada na podworku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Fakt!
Po kiego sie zbednie nerwowac!

- jak ci norweg ukradnie pensje,nie nerwuj sie: moze dostaniesz druga!
- jak ci norweg ukradnie samochod,nie nerwuj sie: kup sobie drugi!
- jak ci norweg wyrucha zone,nie nerwuj sie: znajdz sobie druga!

Szkoda nerw...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
zdzira napisał:
Fakt!
Po kiego sie zbednie nerwowac!

- jak ci norweg ukradnie pensje,nie nerwuj sie: moze dostaniesz druga!
- jak ci norweg ukradnie samochod,nie nerwuj sie: kup sobie drugi!
- jak ci norweg wyrucha zone,nie nerwuj sie: znajdz sobie druga!

Szkoda nerw...

A już to wszystko Cię spotkało?? To ''po kiego'' gadasz takie farmazony......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
np. takie że jak wyłączy wszystkie odbiorniki prądu w mieszkaniu a licznik się dalej kręci???

ale pewnie u Pana Tomasza jest inaczej, zapewne jest jeden licznik, i Norweg mówi mu ile pradu ma zaplacic......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ale pewnie u Pana Tomasza jest inaczej, zapewne jest jeden licznik, i Norweg mówi mu ile pradu ma zaplacic....

czytac nie umiesz czy tez lubisz jak ci norki pluja w twarz a i tak gadasz ze deszcz pada
mam taki problem-Norwegowie u ktørych mieszkam ja i moja zona skubia nas na energii elektrycznej - tzn , mieszkamy w oddzielnym domku ( od roku ) ale teraz okazalo sie , ze z naszego licznika prad idzie no ich garaz , oswietlenie choinki przed domem i oswietlenie drøzki do domu

jeszcze zlodziej mu sie smieje bezczelnie w twarz
rozmawialismy z nimi i powiedzieli , ze to tylko 200 nok na rok

mialem to samo

Det var da et brusskap og lys som stod på. Dette stod på maks 10 minutter.
Brusskapet trekker ca 150W og lyset kan trekke 500W. Dette blir til sammen 650W.

Dette betyr at det var spenning på kursen ved midnatt.
Hvis man regner en strømpris på 0,75 kr/kWh blir "tyveriet" av strøm på kr 0,08 kr..

Det var spenning i anlegget helt til den ble koblet ut etter ti minutter.

i za ta bezczelnosc mi musieli zaplacic kilka tysiecy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Eee tam!
Raczej lubi,jak jej norki szczykaja w twarz,swinskim bialkiem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Ja nie miałam takiej sytuacja a wynajmowałam 2 lata mieszkanie. Czytać potrafię tylko zastanawiam się, nad tym iż ten Pan wczesniej nie zauwazyl ze jest podlaczony garaz, ''choinka na podworku'', zanim zamieszkal.....takze cos tu sie ''kupy nie trzyma''. A do tej drugiej osoby, to zwolnij z tonu. Nie musisz chwalic się swoimi dewiacjami na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok