Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Do nowego programu TV pilnie poszukuję Polaków! - Norwegia

Czytali temat:
(445 niezalogowanych)
3 Posty
Wiking
Witam,
pilnie poszukuję Polaków - najchętniej mężczyzn lub rodzin - do nowego programu TV. Program jest na licencji hiszpanskiego przeboju telewizyjnego "Madrilenos por el Mundo" stacji TeleMadrid.
W polskiej wersji przedstawiać ma sylwetki Polaków żyjących w różnych miejscach na świecie. Chodzi o kilka godzin spędzenia z mini ekipą, oprowadzeniu nas po ulubionych miejscach, opowiedzeniu o sobie, swojej pracy, zainteresowaniach itd. Na jeden odcinek przewidzianych jest 3-4 bohaterów.
Realizacja odcinka - już w najbliższy weekend (22-24.11), jeśli ktoś więć ma ochotę na udział w tym przedsięwzięciu, bardzo proszę o maile z podaniem swojego numeru tel oraz - najlepiej - przesłanie króciutkiego nagrania (nawet komórką), na którym osoba sie przedstawia i w kilku zdaniach opowiada o sobie.
polacy@t-f-p.pl

Pozdrawiam serdecznie!
Katarzyna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
A jest odgorny "prikaz" ze trzeba ukazac proletariuszy lub nieudacznikow w tym serialu? Czy moze byc Polski czlowiek sukcesu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
Człowiek sukcesu jak i proletariusz mile widziany! Nie mamy scisłych wytycznych.
Pozdrawiam!
Katarzyna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ja piję rum z rosołem
nadam się?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
A ja czysta wysokiej jakosci ewentualnie z dodatkiem ogorka kiszonego lub kawioru tradycyjnie po Slowiansku i tylko w weekendy lub gdy mam urlop. Pozatym wyslalem "PW" bo jestem ciekaw czy "TV" odwazy sie pokazac nie proletariusza w programie o Polakach.

PS. TV rzeczywiscie zadzwonilo, pozostaje zobaczyc czy zdecyduja sie przyjechac do Skien by nagrac material (blizej z lotniska Sandefjord Torp niz do Oslo) czy jednak koniecznie musza nagrac kogos w Oslo. Jesli jednak przybeda do Skien bedziecie miec mozliwosc ujrzec jak wyglada droga do sukcesu, zobaczyc jak wyglada praca u Fylkesmannen i Telemark (w kontrascie do jakiejs budowy jakie zazwyczaj sa pokazywane), jak i rowniez "slynna A8mke" w TV. Wreszcie pokaza "polaka sukcesu" a nie tylko ze "proletariusze sobie nieradza lub proletariusza jest ciezko i zyja w baraku".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Imperator1988 napisał:
A ja czysta wysokiej jakosci ewentualnie z dodatkiem ogorka kiszonego lub kawioru tradycyjnie po Slowiansku i tylko w weekendy lub gdy mam urlop. Pozatym wyslalem "PW" bo jestem ciekaw czy "TV" odwazy sie pokazac nie proletariusza w programie o Polakach.

PS. TV rzeczywiscie zadzwonilo, pozostaje zobaczyc czy zdecyduja sie przyjechac do Skien by nagrac material (blizej z lotniska Sandefjord Torp niz do Oslo) czy jednak koniecznie musza nagrac kogos w Oslo. Jesli jednak przybeda do Skien bedziecie miec mozliwosc ujrzec jak wyglada droga do sukcesu, zobaczyc jak wyglada praca u Fylkesmannen i Telemark (w kontrascie do jakiejs budowy jakie zazwyczaj sa pokazywane), jak i rowniez "slynna A8mke" w TV. Wreszcie pokaza "polaka sukcesu" a nie tylko ze "proletariusze sobie nieradza lub proletariusza jest ciezko i zyja w baraku".

Chyba Ci endorfiny podskoczyly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie pokażą w TV
bo ani do Polaka niepodobny, ani na dodatek nie ma ani jednego polskiego gena
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@jasta moze ty pokazesz do czego jestes podobny? Czy wygladasz jak klasyczny volksgiermaniec?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
ja piję rum z rosołem
nadam się?

...nie masz zgagi?
Zgłoś wpis