Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Sutor EMILIA STRZĄBAŁA Adam Zalewski Sławomir GRZENKOWICZ Slaw xxx JARO W11 mikolaj_trzebinski Tigeroo Michal S Robert Żak kajka5555 Dec krzn (5095 niezalogowanych)
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
@Impretaor: to ostatnie najlepsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Karol.Ky napisał:
@Impretaor: to ostatnie najlepsze
Nieraz trafi ...
---
W tym swoim zacietrzewieniu .
---
Taki swoisty >.jasta.<...
Tyle ze >Impek< ... pisze bardziej Logicznie i cały czas spójnie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
pablo899 napisał:
Ok. dzięki wielkie. Czyli mogę jezdzić samochodem kiedy bedzie zarejestrowany na moją dziewczynę i kiedy będzie siedziała obok ?
dokladnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
2013 napisał:
pablo899 napisał:
Ok. dzięki wielkie. Czyli mogę jezdzić samochodem kiedy bedzie zarejestrowany na moją dziewczynę i kiedy będzie siedziała obok ?
dokladnie
dożywotnio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
pablo899 napisał:Witam,
Jestem amatorem tego forum, szukałem już na kilku stronach odpowiedzi na kilka pytań i nie znalazłem jednogłośnego .....

Gdybyś Naprawdę był Fanem Tego Forum , a nie marnym ...amator*em jako takim ... .
---
To nie zadawał byś , tak kretyńsko sprokurowanego pytania ... !!! .
---
Niemniej niech ci tam będzie .
---
Moim zdaniem , związanym z wieloletnim pobytem w Norge :
---
Jeżeli nie jesteś drobnym pozerem i auto w Norge , chcesz naprawdę , traktować tylko jako tani i szybki środek lokomocji , do wszystkich możliwych sytuacji .
---
To proponuję zostawić to "Polskie Auto" w Polsce ... daj w użyczenie RODZINIE , o ile to
>FUL NÓWKA< inaczej daj se siana ...
---
Natomiast Tu na Miejscu , kup sobie taniego rzęcha , tak cenowo jak i pod względem utrzymania , -paliwo-ubezpieczenie-inne-
----
I CIESZ SIĘ WOLNOŚCIĄ ... !!!

---
---
*
Amator :
- miłośnik, ktoś oddany czemuś .
- osoba uprawiająca coś hobbistycznie, niezawodowo ... / na ten przykład ...ONANISTA lubo MASTURBANTKA / .

---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok