Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2188 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
49zł w tesco

Ze niby NRK kupilo od smugglera bez avgiftow ?

To dopiero bylby material dla TV2 na program
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
znafctrunkuf napisał:
chuja się wszyscy znacie. mleko jest dobrze widziane w towarzystwie whisky, ponieważ niweluje resztki destylacji. pijał tak między innymi Jerzy Kawalerowicz. istnieje miedzy innymi drink o nazwie Wściekła Krowa: 1 część 12 letniej whisky na 5 części schłodzonego mleka 3.2%. istnieją także wersje z miodem płynnym. efekt jest kapitalny
a pij sobie nawet łyski z gnojowicą
słyszałem, że jest bardzo zdrowa
szczaw i trawa rosną po niej jak szalone
tylko się nie filmuj w obcych telewizjach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Janin napisał:
Prawda jest taka ze wiekszosc z was w No to prostaki z takimi wlasnie perspektywami..dom na wsi..i passat przed domem.. Wiec pokornie stul ryj poltunie i ucz sie..zagryzajac boczkiem...
sadzac po wypowiedzi to sam jestes prostakiem i debilem jeszcze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
dom na wsi i fura przed garażem to full wypas nie osiągalny dla takiego ścierwa z blokowiska co się uchowało na 40 metrach kwadratowych . ma taki kogoś ze wsi za gorszego bo on wielki pan z miasta ..pójdzie taki na mecz , wybije zęby innemu ,porzuca kamieniami , wyśle syna do szkoły to synalek nałoży kosz do śmieci nauczycielowi na głowę ..ale najważniejsze to mieć grunt pod nogami ....ja jestem pan z miasta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Andre ved mark napisał:
dom na wsi i fura przed garażem to full wypas nie osiągalny dla takiego ścierwa z blokowiska co się uchowało na 40 metrach kwadratowych . ma taki kogoś ze wsi za gorszego bo on wielki pan z miasta ..pójdzie taki na mecz , wybije zęby innemu ,porzuca kamieniami , wyśle syna do szkoły to synalek nałoży kosz do śmieci nauczycielowi na głowę ..ale najważniejsze to mieć grunt pod nogami ....ja jestem pan z miasta
zeby to raczej jemu wybija...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
Janin napisał:
Prawda jest taka ze wiekszosc z was w No to prostaki z takimi wlasnie perspektywami..dom na wsi..i passat przed domem.. Wiec pokornie stul ryj poltunie i ucz sie..zagryzajac boczkiem...

o następny pan z miasta co jeżdzi tramwajem ....żywi się w mcdonaldzie i ogląda teatr z mostu żeby nie być prostakiem

Co innego taki kmiot moglby napisac?... Post najwyrazniej zaadresowany do ciebie, skoro tak cie poruszyl..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Andre ved mark napisał:
zaliczasz się jasta do elity ? śmietanki towarzyskiej w okolicy ....nie zrobisz dzieciom wesela ( o ile masz ) ? będzie bez łyski i alkochola
to z tobą powinni zrobić ten słynny serial o polakach w norge

jasta to ciezki i nieuleczalny przypadek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
najpierw to trzeba się zastanowić
skąd te polskie ludzie się w miastach wzięli?
90 % to z procesu odrywania przez komunę chamów polskich granatami od pługa
głównie wyglądało to w sposób, że
jak cham miał na wsi z 6 dzieci, to te co dali radę jakąś szkołę ukończyć, to w latach 50, 60 i 70
emigrowali z polskiej wsi do miast
a z reguły to najgłupsze z rodziny dziecko zostawało do ciężkiej pracy na roli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
najpierw to trzeba się zastanowić
skąd te polskie ludzie się w miastach wzięli?
90 % to z procesu odrywania przez komunę chamów polskich granatami od pługa
głównie wyglądało to w sposób, że
jak cham miał na wsi z 6 dzieci, to te co dali radę jakąś szkołę ukończyć, to w latach 50, 60 i 70
emigrowali z polskiej wsi do miast
a z reguły to najgłupsze z rodziny dziecko zostawało do ciężkiej pracy na roli

to ty z ostales na roli...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
zaadresowałeś go tak Prawda jest taka ze wiekszosc z was w No to prostaki z takimi wlasnie perspektywami..dom na wsi..i passat przed domem
ja mam domek na wsi i furę przed garażem , spaceruje po wiosce nie obawiając się o życie , dzieci mówią nauczycielom dzień dobry a nie ty huju , mam sąsiadów z którymi mogę się napić i pogadać ....a ty widać że nie masz nic i cię boli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok