Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Pomocy!!bezsilni w poszukiwaniu pracy - Norwegia

Czytali temat:
(2399 niezalogowanych)
6 Postów
Wiking
czy ktos zyczliwy podpowie jak znalezc jakas prace w Norwegii.
Od 3 miesiecy wyslalismy z mezem ponad 100 CV, oboje znamy biegle ang. on takze biegle hiszpanski, juz sie poddaje wysylajac te CV, chyba najlepiej bedzie pojechac ale w ciemno bez sensu, moze ktos zyczliwy podalby gdzie najlepiej uderzyc, zeby cos znalezc???Please
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
A jakiś zawód albo doświadczenie posiadacie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
ja jestem fizjoterapeutka,masaz, opieka nad starszymi itp. takze doswiadczenie w sprzatanie ze Stanow i w kasynie jako kasjer. Maz -wsparcie techniczne IT w ang. i hiszpanskim ale ma doswiadczenie z USA w firmie sprzatajacej i z pracy na magazynie Target i w fabryce czesci samochodowych Faria CT USA. Szukamy czegokolwiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty

(ewaw200817)
Nowicjusz
hey,jestem fizjo, ja tu pracuje jako fizjoterapeuta. musisz znac biegle norweski!!!!i miec godkjent fra SAK som fysioterapeut
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
ewaw200817 napisał:
hey,jestem fizjo, ja tu pracuje jako fizjoterapeuta. musisz znac biegle norweski!!!!i miec godkjent fra SAK som fysioterapeut

A ile ty masz lat dziewczynko? bo ze zdjecia to tak ze 16....
a już fizjoterapie odprawiasz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
wiem ze w zawodzie to na razie nie ma szans, ale szukamy czegokolwiek a z czasem sie jezyka naucze i bede mierzyc w zawod
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Przyjezdzajcie w ciemno w d..e jeba..i,jeszcze za malo dziadostwa pracujacego za grosze ,niszczac rynek pracy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Oj ciężko wam będzie...Chyba nie ma takiej osoby, ktora by wam powiedziala ''napiszcie tam i tam i dostaniecie prace napewno''. A probowaliscie ''adecco, jobzone, manpower, proffice''? O innych firmach posredniczacych nie slyszalam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
To z czego żyjecie ?
......i kto wam obecnie dał mieszkanie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
wiem Gosia, wyslalismy juz ze 100 CV i cisza a nie chcemy sie w ciemno wybierac,bo pojedziemy i gdzie uderzymy jak do wiekszosci agencji CV rozeslane, ciekawe czy oni w ogole te Cv czytaja, bo cos nie chce mi sie wierzyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok