Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2403 niezalogowanych)
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
co do agencji to czytają CV i dzwonią do ludzi na których jest zapotrzebowanie na rynku, w ciemno raczej bym się nie pchał tym bardziej że blisko już do zimy a gdzie będziecie mieszkać bo to też nie jest proste, poczytajcie forum, przemyślcie sprawę i ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
A CV w jakim jezyku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Kolejne nieudaczniki,wyjebane z juesej sie tu pchaja!

A props pomocy,prosze bardzo:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
kasia wolak
(Pati2004)
Nowicjusz
Spróbujcie przez agencje pracy Jobzone,manpower adecco,,jeśli nie macie tutaj nikogo bliskiego kto wam pomoże za początku z mieszkaniem to niemowlęcia wyjazdu na własna rękę gdyż życie jest tu drogie jeśli sie nie ma pracy, powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
kasia wolak
(Pati2004)
Nowicjusz
Tzn nie polecam wyjazdu,sorry za literowke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Artur M
(artt1)
Wiking
Witam,,bez znajomosci języka norweskiego będziecie mieli bardzo cężko cokolwiek znalezć
oferty pracy są,ale podstawowe pytanie jakie pada,to czy znasz norweski.
Jesli moge cos doradzic,spróbujcie najpierw ogarnąc norweski.Nie mam żadnego interesu w tym,żeby was zniechecac do przyjazdu,,ale wyprawa w ciemno na 99 procent skonczy sie niepowodzeniem,,,,

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Dokładnie, może być tak że przyjedziecie w ciemno, nic nie znajdziecie a stracicie sporo pieniędzy. Może latem spróbujcie, jakąś na sezon, ale jakąś przed świętami Bożego Narodzenia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Karol.Ky napisał:
A CV w jakim jezyku?

w ang. oczywiscie bo Norweskiego jeszcze nie znamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty

(ewaw200817)
Nowicjusz
nie twoja sprawa ile mam lat,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
agab25 napisał:
czy ktos zyczliwy podpowie jak znalezc jakas prace w Norwegii.
Od 3 miesiecy wyslalismy z mezem ponad 100 CV, oboje znamy biegle ang. on takze biegle hiszpanski, juz sie poddaje wysylajac te CV, chyba najlepiej bedzie pojechac ale w ciemno bez sensu, moze ktos zyczliwy podalby gdzie najlepiej uderzyc, zeby cos znalezc???Please

ja jestem fizjoterapeutka,masaz, opieka nad starszymi itp. takze doswiadczenie w sprzatanie ze Stanow i w kasynie jako kasjer. Maz -wsparcie techniczne IT w ang. i hiszpanskim ale ma doswiadczenie z USA w firmie sprzatajacej i z pracy na magazynie Target i w fabryce czesci samochodowych Faria CT USA. Szukamy czegokolwiek

Jak ktoś pracował w IT i firmie sprzątającej to IT jest mocno podejrzane ...

Jak ktoś jest dobry w jednej dziedzinie to zmienia firmy, a nie branże.

Dajcie komuś to swoje CV do przeglądu bo pewnie macie tam za "dużo" z tego co mi wiadomo to ludzie sami sobie strzelają w kolano pisząc niepotrzebne rzeczy w CV..

Wysyłacie te swoje cv-łki tak na pałe czy na konkretne oferty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok