Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

FIRMA PRZEWOZOWA Robert Konopacki !! - Norwegia

Czytali temat:
ciekawski ciekawski Przemyslaw Chmielewski Tomasz Szymanski Katarzyna Ka Perfekt Maler rengjøring oslo (2169 niezalogowanych)
4 Posty
Agnieszka Balcerek
(mysza11)
Wiking
Witam moje pytanie czy ktos wysylal paczki z Norwegi do Polski lub korzystal z uslug przewozowych tej firmy ktora oglasza sie na Mojej Norwegi ??????? Dodam ze moja paczka ktora przekazalam juz 10 din temu nie dojechala na wskazany adres i Pan Robert nie odbiera telefonow a jak juz jest sygnal za chwile z now wylancza Prosze o Pomoc !!

www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/uslugi/tr...a-polska+bergen.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Dla mnie od razu podejrzane, ze maila na wp.pl ma i.e. norwegia55@wp.pl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Agnieszka Balcerek
(mysza11)
Wiking
TO JEST TRESC WIADOMOSCI MOJEJ

jak Pan na zycie zarabia kosztem ludzi to juz Pana sprawa ale nie bedzie pan dorabial sie na mnie !! Mysli pan ze wlonczenie na chile telefonu i sprawdzenie wiadomosci cos da !! Ogloszenie na mojej Norwegi tez wystawie i zobaczymy jak to wszystko sie skonczy i kto bedzie siee smial Takie hieny jak pan to nie powinny miec mozliwosci wjezdzania tu bo gdzie sie nie obrocimy to tylko wstyd przez was !! tak wiec oszczegalam prosilam wiele razy teraz juz rozpoczynam dzialania Pozdrawiam wojewodztwo Pomorskie tam tez dowiedza sie jaki pan jest

A TO jest tresc wiadomosci od Pana Przewoznika !! hmm..i tak sie zalatwia sprawy widzicie!! zdecydowanie nie polecam !!!

jak to czytam to mi rece opadaja na hu mi czyjas paczka i nawet niewiem co zawiera czyjes mszmaty sa mi nie potrzebne to co pani wypisuje to trezeba miec problemy z glowa podaje numer listu przewozowego i prosze sledzic gdzie ta pani paczka sie znajduje tyle ublizen z pani strony ze poszla paczka kaeksem 891955050 jest npani pierwsza osoba co hu wie czego sie dorobila udaje taka bogata i polakow mieszkajacych w polsce tak poniza woze towar wart 50 tys i nie kradne a szmaty mam krasc prosze sie opanowac bo w tej sytuacji juz nic pani nie zrobi mam potw paczka poszla tak ze tu policja moze pani straszyc dzieci mam na mojej norwegi wystawic list z pani adresem ze paczka poszla bedzie pani ludzi wyzywala bez podstawnie troche opanowania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Agnieszka Balcerek
(mysza11)
Wiking
Moze ktos domysli sie jak i gdzie szukac tej przesylki KAEKSEN 891955050 CO TO JEST KUR...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
IWONA STASIAK
(IWONA75)
Wiking
T&T Szczegóły
Nr przesyłki: 891955050
Status: Magazyn nadający
Data nadania:
Data doręczenia:
DataGodzinaStatusKomentarzOddziałDane dodatkowe
2013-10-1013:09:33WprowadzonaWprowadzona do systemu i oczekuje na przyjazd kurieraKoszalin
2013-10-1109:39:52Magazyn nadającyPrzesyłka została wprowadzona na magazyn nadającyKoszalin
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
Konopacki już tak ma że ciężko się do niego dodzwonić, ale jak nie odbiera pod polskim numerem to trzeba próbować na norweski. Kilka razy wiózł mi paczki. Myślę, że jest w porządku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Bogdan NORD-TRANSPORT
(NordTransport)
Wiking
OK .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Rodzina,czy znajomi?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
BobiZet napisał:
Witam ... dalej wysyłaj przesyłki firmami " KRZAK " - to pewnie przemytnik lub oszust . Polecam Nord-Transport -sprawdzony przewoźnik ...

Michal-transport......tez sprawdzony...przywozi piwo do domu ..prosto z Bolandii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów
Milka ...
(milka_milka)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok