Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
bartłomiej bartłomiej Marcin Milkowski (2181 niezalogowanych)
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
amk napisał:
Dziekuje Wam bardzo za pomoc. Tak, niestety musze kogos namierzyc. Moj kuzyn sie nagle przestal odzywac i juz milczy prawie 2 lata. Ktos znajomy podal mi prawdopodobny adres jego zamieszkania, ale nie wiem czy to prawda i musze sprawdzic ten adres. I stare auto, czy nadal posiada, bo jest podejrzenie ze sprzedal i w ogole gdzies wyjechal dalej.

Szukam tez kogos, kto jest Polakiem, mieszka we Fredrikstad i moglby mi wyswiadczyc mala przysluge.
Czy moze znacie kogos kto moglby mi pomoc? pozdrowienia, anna.

W pierwszym poscie chcialas rejestru wlascicieli nieruchomosci, a teraz chodzi ci tylko o miejsce zamieszkania. Nie wiem czy to zauwazylas, ze to sa 2 rozne sprawy.
Adres zawsze mozesz sprawdzic na www.gulesider.no
Chyba, ze nie o to ci chodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Wiking
Jesus jaki komornik?!! no na to bym nie wpadla! co to za pomysl? tak wyglada pomoc na forum, to chyba forum nie ma sensu? skad ta podejrzliwosc, zamiast zwyczajnie byc pomocnym. kurcze jestem z innego swiata, co sie z tymi ludzmi dzieje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Wiking
tak chodzi mi o te wlasnie 2 rozne sprawy, a z samochodem to nawet trzy. mam po prostu rozne niespojne dane od znajomych kuzyna i chce to zweryfikowac, bo nie wszystko sie zgadza. dzieki za pomoc tak czy inaczej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Wiking
wiem o gulesider, wpisuje tam nazwisko kuzyna oraz adres, i nic nie wyskakuje co byloby zbierzne, daltego szukam innych mozliwosci sprawdzenia, dotarcia, potwierdzenia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Nikt nie broni tego - kuzyna , ale zrozum, o Tobie też nikt nic nie wie...
A moze jesteś snajperem
.....a ludzie ci klienta wystawią,..... a on ma rodzinę i 3 dzieci na utrzymaniu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Wiking
czy REGNR to nr rejestracyjny auta? a nie mozna znalezc po nazwisku wlasciciela by wyskoczyla marka samochodu, ktorego jest wlascicielem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Wiking
a takie ladne zdjecie masz, a taki podejrzliwy... czemu od razu posadzasz mnie o zle intencje? tak sie sklada ze mam, wrecz przeciwnie, dobre. chce komus pomoc i tyle. bezinteresownie - tak tez mozna w zyciu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
amk napisał:
czy REGNR to nr rejestracyjny auta? a nie mozna znalezc po nazwisku wlasciciela by wyskoczyla marka samochodu, ktorego jest wlascicielem?

Nie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
amk napisał:
Jesus jaki komornik?!! no na to bym nie wpadla! co to za pomysl? tak wyglada pomoc na forum, to chyba forum nie ma sensu? skad ta podejrzliwosc, zamiast zwyczajnie byc pomocnym. kurcze jestem z innego swiata, co sie z tymi ludzmi dzieje?
Forum nie jest od Pomocy . Tylko od luźnej dyskusji na różne Pytania ! .
Sensu natomiast nie mają , twoje nieskładne i dwuznaczne zapytania .
Jeżeli chcesz uzyskać pomoc prawną , to zgłoś się do Norweskiego Prawnika .
Na Tym Forum , Ludzie którzy udzielają jakiś Informacji , robią to tylko z własnej nieprzymuszonej Woli .
I Nikt nie ma żadnego Obowiązku , Udzielić jakiejkolwiek sensownej Odpowiedzi .
Szukasz Kogoś Konkretnego , To Podaj twoje Nazwisko Imię i Adres w Polsce do weryfikacji .
Inaczej Istnieje Logiczne Domniemanie iż Mataczysz .
Ot i wszystko w tym Temacie .
Na marginesie , co tobie przeszkadza Niejaki Jesus iż Go wzywasz Nadaremno !? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Wiking
A Ty administratora lub prawnika zastepujesz? Nie pytam takich osob jak ty, ktore sie nudza i szukaja zaczepki. Moge pisac i pytac o co chce, i na pewno nic tobie tu do tego. Forum jest takze do pomocy, a jesli nie rozumiesz co to znaczy to poczytaj sobie inne watki, pytania roznych ludzi, etc. moze ci sie pojasni w glowie. Jak masz zly dzien to nie siedz na tematach, ktore cie nie interesuja i nie dotyczya, a co do Jezusa to wiesz, faktycznie idz do kosciola i sie pomodl o lepsze czasy dla siebie...nie tracac czasu tutaj. Ja nikogo do niczego nie zmuszam, odpowiedzi dostalam wlasnie z nieprzymuszonej woli paru fajnych osob. Tobie juz dziekujemy, nie przydasz sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok