Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
WIESłAW Wiesław hubert kwiat Michał Kolendnik Adri Hołek Damian Góralczyk luka black sid87 Paweł Hodana wadas (16097 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
Bochenek napisał:

nawiazalem troche do wczesniejszej wymiany pogladow ale nie chce mi sie juz odpisywac, sorry Mac....

Ja z tobą żadnych poglądów nie wymieniałem. Nie te poziomy stary. To ty mi zalinkowałeś do jakiegoś oszołoma - smutnego Ateisty z zaspawanym mózgiem. Odpisałem ci tylko z uprzejmości, mając nadzieję, że zaczniesz kiedyś samodzielnie myśleć, a nie klepać jak zdrowaśki za zakutymi łbami lewaków.

tak..tak....oczywiscie......idz, jak to napisales w innym temacie, napic sie drogiego piwa ....i nie probuj juz z ateistami itd, bo szkoda czasu...mojego...bo rozmowa z toba to jak grochem o sciane, ave maryja i krzyzyk na droge...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Bochenek napisał:

nawiazalem troche do wczesniejszej wymiany pogladow ale nie chce mi sie juz odpisywac, sorry Mac....

Ja z tobą żadnych poglądów nie wymieniałem. Nie te poziomy stary. To ty mi zalinkowałeś do jakiegoś oszołoma - smutnego Ateisty z zaspawanym mózgiem. Odpisałem ci tylko z uprzejmości, mając nadzieję, że zaczniesz kiedyś samodzielnie myśleć, a nie klepać jak zdrowaśki za zakutymi łbami lewaków.
prosze nie zasmiecać Ani tematu, no chyba że chętny jesteś a jak nie to spieprzaj fanatyku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
AndersB napisał:
BiZi napisał:
wiec powrocmy do tematu "malej czarnej" gotowej do przyjecia 100 tys penisow gdyby zebrać wszystkich chłopów ze stavangeru i okolic to by dobiła do 100tys. i po co dziewczynie po świecie jeździć?
tylko coś chętnych brak

za malo wypili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
żałosne
jak na razie 1 chętny w Stavangerze, i nic z Oslo czy Bergenu
moralność pani Dulskiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
żałosne
moralność pani Dulskiej

stary, ja odpadam......ja to taki wybredny jestem i ogolnie niechetny do pomocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
BiZi napisał:
jasta102 napisał:
żałosne
moralność pani Dulskiej

ależ nie odpadaj, zobacz jak teraz Ateiści mordują za posiadanie Biblii: konflikty.wp.pl/kat,107154,title,Byla-ko...37655,wiadomosc.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
AndersB napisał:
Bochenek napisał:

prosze nie zasmiecać Ani tematu, no chyba że chętny jesteś a jak nie to spieprzaj fanatyku

Na szczęście jest wolność słowa, a ty nie strasz, bo się ze... hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
<big><big>AndersB napisał:
Bochenek napisał:

Nie zabraniaj ludziom się wypowiadać na forum
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Michał duda
(dudix79)
Początkujący
Ja po Tobie Jasiu nie chce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Bochenek napisał:
BiZi napisał:
jasta102 napisał:
żałosne
moralność pani Dulskiej

ależ nie odpadaj, zobacz jak teraz Ateiści mordują za posiadanie Biblii: konflikty.wp.pl/kat,107154,title,Byla-ko...37655,wiadomosc.html

w porownaniu do ilosci wymordowanych,zgwalconych,spalonych przez kosciol to i tak kropla w morzu )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok