Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
WIESłAW Wiesław hubert kwiat Michał Kolendnik Adri Hołek Damian Góralczyk luka black sid87 Paweł Hodana wadas (15547 niezalogowanych)
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
A ten znowu o warze!

Ginekolog- Fanatyk,czy jak ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zawiść, zawiść, polska zawiść
zamiast pomóc dziewczynie aby dociągnęła do tych 100 tysięcy, żeby sławą Polskę okryła
to tylko zawiść
a w czym to niby lepszy taki co tam gdzieś na jakąś górę w Himalajach chce wleźć
później spadnie i sępy wpieprzą
dziewczyna wszystko a co do bicia rekordu potrzebne
jak by była śliczna jak żurnalistki z MN to by narzekali, że żaglówki od motorówki nie odróżnia
albo śledzia od torska
polska rasa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Bochenek napisał:
BiZi napisał:
Bochenek napisał:
AndersB napisał:
jasta102 napisał:
wystarczy się do kościoła w Stavangerze przejśćtam nie chodze, a ty co tam robiłeś? pomodlic sie byłeś?

Wiara, to najcenniejszy dar w jaki człowiek wyposażony został przez ewolucję. To artefakt, więc twoje ździwienie może usprawiedliwić tylko ślepa wiara w lipę PełO.

lepiej wierzyc w basnie...

zobacz, co mowia ludzie, ktorzy mysla... ...

Obejrzałem, ale po raz ostatni o takich bzdurach czytałem w książce o schizofrenii. Wiara tego gościa jest zacofana, prymitywna, tępa i właściwie to jeden wielki zabobon wystraszonego śmiercią malutkiego człowieczka. Jak udowodni chociaż jedno zdanie ze swojej wypowiedzi (jedno, nie wszystkie) to przyślij jeszcze kilka linków. W przeciwnym wypadku pozostańmy przy swoich zdaniach. Ok?

ale on NIE WIERZY, nie wierzy w to co napisali ludzie ponad 2000 lat temu, ci sami, ktorzy wierzyli, ze pioruny i grzmoty to gniew bozy , ci sami, ktorzy palili niewinne osoby na stosie tylko za to, ze mieli inne zdanie ( czyt. mysleli samodzielnie )...

Jedynym zabobonem jest RELIGIA i to niewazne jaka, jakakolwiek!

I jeszcze jedno, ja Ci nie musze niczego udowadniac, to TY musisz udowodnic, ze istnieja bostwa, to TY twierdzisz, ze istnieje byt, ktorego nikt nigdy nie widzial a w ktory wierzysz. Ja twierdze, ze nic takiego nie istnieje bo nie ma na to dowodow, i nie gadaj mi tylko zebym ci udowodnil, ze nie istnieje bo to jest typowe dla chlopcow w sukienkach, robienie wody z mozgu ludziom przerazonym spedzeniem ZYCIA po smierci w PIEKLE , czy w innym dziwnym wymiarze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
BiZi napisał:
Bochenek napisał:
BiZi napisał:
Bochenek napisał:
AndersB napisał:
jasta102 napisał:
wystarczy się do kościoła w Stavangerze przejśćtam nie chodze, a ty co tam robiłeś? pomodlic sie byłeś?

Wiara, to najcenniejszy dar w jaki człowiek wyposażony został przez ewolucję. To artefakt, więc twoje ździwienie może usprawiedliwić tylko ślepa wiara w lipę PełO.

Obejrzałem, ale po raz ostatni o takich bzdurach czytałem w książce o schizofrenii. Wiara tego gościa jest zacofana, prymitywna, tępa i właściwie to jeden wielki zabobon wystraszonego śmiercią malutkiego człowieczka. Jak udowodni chociaż jedno zdanie ze swojej wypowiedzi (jedno, nie wszystkie) to przyślij jeszcze kilka linków. W przeciwnym wypadku pozostańmy przy swoich zdaniach. Ok?

Prawie dobrze piszesz, ale... polemizujesz z czymś, czego nikt tu nie napisał, więc po co?
Ja napisałem, że ewolucja (tak jak ręce, nogi, itp.) wytworzyła w ssakach naczelnych także wirę, No chyba, że chcesz dyskutować z ewolucją? To beze mnie.

ale on NIE WIERZY, nie wierzy w to co napisali ludzie ponad 2000 lat, ci sami, ktorzy wierzyli, ze pioruny i grzmoty to gniew bozy , ci sami, ktorzy palili niewinne osoby na stosie tylko za to, ze mieli inne zdanie ( czyt. mysleli samodzielnie )...

I jeszcze jedno, ja Ci nie musze niczego udowadniac, to TY musisz udowodnic, ze istnieja bostwa, to TY twierdzisz, ze instnieje byt, ktorego nikt nigdy nie widzial a w ktory wierzysz. Ja twierdze, ze nic takiego nie istnieje bo nie ma na to dowodow, i nie gadaj mi tylko zebym ci udowodnil, ze nie istnieje bo to jest typowe dla chlopcow w sukienkach, robienie wody z mozgu ludziom przerazonym spedzeniem ZYCIA po smierci w PIEKLE , czy w innym dziwnym wymiarze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
Bochenek napisał:
BiZi napisał:
Bochenek napisał:
BiZi napisał:
Bochenek napisał:
AndersB napisał:
jasta102 napisał:

Prawie dobrze piszesz, ale... polemizujesz z czymś, czego nikt tu nie napisał, więc po co?
Ja napisałem, że ewolucja (tak jak ręce, nogi, itp.) wytworzyła w ssakach naczelnych także wirę, No chyba, że chcesz dyskutować z ewolucją? To beze mnie.

ale on NIE WIERZY, nie wierzy w to co napisali ludzie ponad 2000 lat, ci sami, ktorzy wierzyli, ze pioruny i grzmoty to gniew bozy , ci sami, ktorzy palili niewinne osoby na stosie tylko za to, ze mieli inne zdanie ( czyt. mysleli samodzielnie )...

I jeszcze jedno, ja Ci nie musze niczego udowadniac, to TY musisz udowodnic, ze istnieja bostwa, to TY twierdzisz, ze instnieje byt, ktorego nikt nigdy nie widzial a w ktory wierzysz. Ja twierdze, ze nic takiego nie istnieje bo nie ma na to dowodow, i nie gadaj mi tylko zebym ci udowodnil, ze nie istnieje bo to jest typowe dla chlopcow w sukienkach, robienie wody z mozgu ludziom przerazonym spedzeniem ZYCIA po smierci w PIEKLE , czy w innym dziwnym wymiarze

Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Bochenek napisał:
BiZi napisał:
Bochenek napisał:
BiZi napisał:
Bochenek napisał:
AndersB napisał:
jasta102 napisał:

nawiazalem troche do wczesniejszej wymiany pogladow ale nie chce mi sie juz odpisywac, sorry Mac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
wiec powrocmy do tematu "malej czarnej" gotowej do przyjecia 100 tys penisow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no nie pieprzyć więcej tylko robimy zapisy na Anię
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
BiZi napisał:
wiec powrocmy do tematu "malej czarnej" gotowej do przyjecia 100 tys penisow gdyby zebrać wszystkich chłopów ze stavangeru i okolic to by dobiła do 100tys. i po co dziewczynie po świecie jeździć?
tylko coś chętnych brak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący

nawiazalem troche do wczesniejszej wymiany pogladow ale nie chce mi sie juz odpisywac, sorry Mac....

Ja z tobą żadnych poglądów nie wymieniałem. Nie te poziomy stary. To ty mi zalinkowałeś do jakiegoś oszołoma - smutnego Ateisty z zaspawanym mózgiem. Odpisałem ci tylko z uprzejmości, mając nadzieję, że zaczniesz kiedyś samodzielnie myśleć, a nie klepać jak zdrowaśki za zakutymi łbami lewaków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok