Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1338 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
AnetaCiezarek napisał:
Wlasnie,a wyobraz sobie,ze tez kiedys takie miales,dzieki temu,ze twoja ukochana mama byla ProLife i wydala cie na swiat.Kazdy powinien miec urodziny i ty tez je obchodzisz on nie miał mamy, był tak brzydki że go zostawiła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
Gowno prawda - ja odrazu mialem proste!

Poza tym,a gdyby nie wydala,to by byla pro-death? Zreszta przy okazji,jak bede w pieknym kraju nad wisla,zapytam mojej rodzicielki,z czym jej sie kojarzy termin prolife?

A teraz idz sie pobzykac z goru twojej sekty,tomaszsem k.moze napelni cie (!) swoja madroscia i przestaniesz sie tu udzielac!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
AnetaCiezarek napisał:
Wlasnie,a wyobraz sobie,ze tez kiedys takie miales,dzieki temu,ze twoja ukochana mama byla ProLife i wydala cie na swiat.Kazdy powinien miec urodziny i ty tez je obchodzisz on nie miał mamy, był tak brzydki że go zostawiła

w koszu na smieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(AnetaCiezarek)
Wiking
Niestety bardzo ograniczona i bardzo plytka jest wasza wiedza,zycie jednak lubi bardzo doswiadczac i pewne sprawy wracaja jak bumerang do czlowieka i wtedy pojawia sie pytanie,co robic?Nie robia na mnie wrazena wyzwiska itp.Zycze wszystkim,ktorzy sie dobrze "bawili" piszac tu na forum wszystkiego dobrego z calego serca.Kazdy ma swoja droge i kiedys musi dorosnac do "naprawde powaznych decyzji"Poza internetem,gdzie latwo sie pisze jest jeszcze zycie,a ono tez sie kiedys zakonczy i co wtedy ?
Pozdrawiam serdecznie.
Ps.To dla twego dobrego samopoczucia,poprawiam z "s" na "z" cobys dobrze dzis spal w nocy,bo kiedy brak odpowiednich argumentow,to atak jest najlepsza obrona-bardzo infantylny jestes.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no i co wtedy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
- co to sa: wyswiska?
- kto cie niby wysywal?
- i od czego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
p/s:
mowilem,ze - robot!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
p/s2:
w jednym sie zgadzamy (niestety!)
fakt! jutro mnie czeka 'moja droga' z punktu A do punktu B!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Antko, rób swoje i nie przejmuj się, proszę, słowami największych złośliwców na MN.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
...no i przede wszystkim antko - 'wyswiskami' itp!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok