Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kasia MojaNorwegia Agnborclean Paulina10 ... (3090 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Widocznie temat wzbudzil moje zainteresowanie, jesli sie w nim wypowiadam
Nie zyczysz sobie komentarzy, to jest jedno wyjscie - platne ogloszenie w innym dziale. Tam, nikt nie bedzie niczego komentowal, a tu, jak juz wiesz, jest forum dyskusyjne .
Zbytecznie sie martwisz, bo dzieku temu, twoj watek jest podbijany, a wiec powiadam ci, moze jeszcze dzis wasate, bezzebne beda sie dobiajac do twych drzwi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Natalia m
(znnaka)
Wiking
Lindemans napisał:
Widocznie temat wzbudzil moje zainteresowanie, jesli sie w nim wypowiadam
Nie zyczysz sobie komentarzy, to jest jedno wyjscie - platne ogloszenie w innym dziale. Tam, nikt nie bedzie niczego komentowal, a tu, jak juz wiesz, jest forum dyskusyjne .
Zbytecznie sie martwisz, bo dzieku temu, twoj watek jest podbijany, a wiec powiadam ci, moze jeszcze dzis wasate, bezzebne beda sie dobiajac do twych drzwi

chyba mam racjie z twoim problemem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
A "chybaj" sobie, jak tam chcesz
To nie moj problem. Twoja osoba, twoje problemy, twoje zycie seksualne absolutnie nie lezy w kregu moich zainteresowan - ale ty "chybaj" sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Natalia m
(znnaka)
Wiking
Lindemans napisał:
A "chybaj" sobie, jak tam chcesz
To nie moj problem. Twoja osoba, twoje problemy, twoje zycie seksualne absolutnie nie lezy w kregu moich zainteresowan - ale ty "chybaj" sobie

Barzo się ciesze że zrozumialaś o jakim problemie mówie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nie, ja nie rozumiem, o jakim problemie mowisz
Ja tylko (po tej wulgarnej czesci slowa) zrozumialam, ze interesuje cie moje zycie seksualne
Zupelnie nie dostrzegam zwiazku z parszywa zywnoscia, ale niektorzy tak maja jak ty - jak dyskusja nie idzie po ich mysli, to wtedy gotowi sa "chybac" o wszystkim, co nie na temat, tylko po to by wyjsc na idiote
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Natalia m
(znnaka)
Wiking
Lindemans napisał:
Ja tylko (po tej wulgarnej czesci slowa) zrozumialam, ze interesuje cie moje zycie seksualne
Zupelnie nie dostrzegam zwiazku z parszywa zywnoscia, ale niektorzy tak maja jak ty - jak dyskusja nie idzie po ich mysli, to wtedy gotowi sa "chybac" o wszystkim, co nie na temat, tylko po to by wyjsc na idiote

Nie interesuję mi twoje zycie seksualne, nie interesuja mi twoje pogliądy na polskie jedzenie. Caluj dupy norwegom i jedz owoce morza, kazdemu swoje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
znnaka napisał:
Lindemans napisał:

Nie interesuję mi twoje zycie seksualne, nie interesuja mi twoje pogliądy na polskie jedzenie. Caluj dupy norwegom i jedz owoce morza, kazdemu swoje.

O widze, ze sie coraz bardziej rozkrecasz
Owszem interesuje cie.
Ja sie wypowiadalam wylacznie na temat zywnosci, a ty na moj(na dodatek bardzo brzydko i wulgarnie ). Zainteresowales sie moimi problemami, pozniej je nawet probowales, na swoj chamski sposob, diagnozowac, jako problemy seksulalne. Teraz czujesz sie upowazniny do tego, by mi nakazywac kogo i gdzie mam calowac i co jesc
A to i tak nie zmienia faktu, ze te przetwory to parszywa zywnosc Moze to od nich masz takie chamskie zapedy do wtykania nosa w czyjesz zycie seksualne ?

Wracajac do tematu - jak tam idzie wyprzedaz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:

Prosze z chamem nie dyskutowac. Istnieje logika klasyczna, natomiast chamy maja swoja "logike" wlasnie chamska. Zeby ja zrozumiec, nalezy byc umyslowo uposledzonym. Te dwa swiaty sa jak dwie proste, ktore nigdy sie nie przecinaja. Mozna ich obserwowac, delikatnie sugerowac, lecz nie nalezy oczekiwac zadnych rezultatow nie majac klucza do chamskiego lba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Natalia m
(znnaka)
Wiking
Optimus_Anihilacja napisał:
Lindemans napisał:

Prosze z chamem nie dyskutowac. Istnieje logika klasyczna, natomiast chamy maja swoja "logike" wlasnie chamska. Zeby ja zrozumiec, nalezy byc umyslowo uposledzonym. Te dwa swiaty sa jak dwie proste, ktore nigdy sie nie przecinaja. Mozna ich obserwowac, delikatnie sugerowac, lecz nie nalezy oczekiwac zadnych rezultatow nie majac klucza do chamskiego lba.

No wlaśnie o chamach mowa. Jezeli czlowieku nie podoba się karp, polski chrzan, kieszona kapusta i t.p. i śili się wmawiać ze homar gotowany w wodzie z sola i pieprzem jest pyszniejszy...Zapominacie ze przyjechalscie z Polski. Powodzenia życie wam w Norwegii, w kraju smacznego i zdrowego jedzenia. Chyba nie macie nic do roboty, że podpisujecie pod kazdym tematem swoję zjadliwe komientazy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
znnaka napisał:
Optimus_Anihilacja napisał:
Lindemans napisał:

No wlaśnie o chamach mowa. Jezeli czlowieku nie podoba się karp, polski chrzan, kieszona kapusta i t.p. i śili się wmawiać ze homar gotowany w wodzie z sola i pieprzem jest pyszniejszy...Zapominacie ze przyjechalscie z Polski. Powodzenia życie wam w Norwegii, w kraju smacznego i zdrowego jedzenia. Chyba nie macie nic do roboty, że podpisujecie pod kazdym tematem swoję zjadliwe komientazy.

No pieprz do homara? Toz to profanacja. Homara nalezy obtoczyc w jajku, i bulce tartej, nastepnie wrzucic na gleboki olej najlepiej slonecznikowy. W międzyczasie gotujemy ziemniaki i zasmazamy kapuste.
Do tego lech i zarcie gotowe - voila

I tak cham sie pasie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok