Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2617 niezalogowanych)
15 Postów
AGNIESZKA HOROSZKO
(agula1993)
Wiking
Rzeczywiście lepiej byłoby spytać Imama , bo On przynajmniej poważnie podszedłby do sprawy. Może Polaka nie można wysłać samego na wakacje ale o swojego męża nie mam co się martwić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
haninka napisał:
Rzeczywiście lepiej byłoby spytać Imama , bo On przynajmniej poważnie podszedłby do sprawy. Może Polaka nie można wysłać samego na wakacje ale o swojego męża nie mam co się martwić.
a ile ten twój mąż ma żon do kupy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
AGNIESZKA HOROSZKO
(agula1993)
Wiking
Chyba odbiegamy od tematu. Jednak nie mam co się udzielać na tym forum , a odpowiedzi na pytanie i tak nie uzyskałam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
haninka napisał:

Ni ma piniendzy Halinka

www.regjeringen.no/nb/dep/hod/tema/pasie...odsfa.html?id=481449
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów
anna js
(annajs)
Początkujący
haninka napisał:
Chyba odbiegamy od tematu. Jednak nie mam co się udzielać na tym forum , a odpowiedzi na pytanie i tak nie uzyskałam.

Maz nie otrzyma z NAV zwrotu za leczenie i operacje.Tak jak wczesniej napisal marecki00, trzeba miec reiseforsikring !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
AGNIESZKA HOROSZKO
(agula1993)
Wiking
Dziękuję za konkretną odpowiedź . Na przyszłość będę pamiętała o takim ubezpieczeniu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:14  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może lepiej, żeby Mohamed pamiętał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Sa gorsze takie co za starego norska bondeknølla wychodza. Nawet arab/pakol to lepiej niz gierman.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
AGNIESZKA HOROSZKO
(agula1993)
Wiking
Czy to czasem nie Ty jasta102 napisałeś, że ludzi nie dzieli się względem narodowości ale uczynków. Jednak nie będę tu zaczynała dyskusji na tak poważne tematy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
haninka napisał:
Czy to czasem nie Ty jasta102 napisałeś, że ludzi nie dzieli się względem narodowości ale uczynków. Jednak nie będę tu zaczynała dyskusji na tak poważne tematy.

ludzi sie nie dzieli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok