Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2619 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:
W Holandii juz taka jest a w Norwegii Rødt i SV chcialyby lecz jeszcze nie maja odwagi ale juz niebawem pewnie to zrobia (o dziwo rasowe komuszki z NKP jakies pod tym wzgledem normalniejsze).

Juz sie socjalistycznemu scierwu udalo sprawic zeby pederasci mogli male dzieci adoptowac (np. dwoch pedofili sobie wezmie slub (nie wazne czy pederasci czy hetero pedofile) i beda sobie mogli legalnie adoptowac male dzieci do zabawy). Pod tym wzgledem sa gorsi od komuszkow bo komuszki chociaz utrzymywaly jakas moralnosc.

Powoli czerwone scierwo dazy do calkowitej degeneracji. Juz dzis uwazaja ze to norma (a cos innego jest dziwne) aby dzieci nie mialy rodzicow tylko byly "moje, twoje, nasze, kogos".

Nie jestem pierwsza, ani ostatnia, ktora Ci to doradza - idz do lekarza, na tym etapie jeszcze pewnie jest nadzieja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Na to kiedys dobrze odpowiedzial filozof Polskiego pochodzenia (sam twierdzil ze jest polakiem mimo ze na sile go chcieli zrobic szkopem):

"Nig­dy nie za­pomi­naj­cie! Im wyżej wzla­tuje­my tym mniej­si wy­daje­my się tym co nie umieją latać."

Zgadzam sie z jego mysla i odpowiedzia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a w jakim języku to wypowiedział?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
W takim jakiego go rodzice volksdeutsche nauczyli, wazne ze czul sie polakiem i slowianinem mimo proby germanizacji zarowno przez rodzicow jak i spoleczenstwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Imperator1988 napisał:
W takim jakiego go rodzice volksdeutsche nauczyli, wazne ze czul sie polakiem i slowianinem mimo proby germanizacji zarowno przez rodzicow jak i spoleczenstwo.
oj ty durniu
polski durniu
idol Hitlera
Był synem luterańskiego pastora Carla Ludwiga Nietzschego (1813–1849) i Franziski Nietzsche, z domu Oehler (1826–1897). Wychowywał się w rodzinie o tradycjach protestanckiej religijności szwabskiej, którą cechowało zamknięcie w ramach indywidualistycznej interpretacji Biblii. Zdaniem niektórych interpretatorów (np. Jaspersa) właśnie protestancka religijność wpłynęła na ukształtowanie pojęcia moralności niewolniczej, analizowanej później przez Nietzschego. Nietzsche przyznawał się wielokrotnie do polskiego pochodzenia. Badania drzewa genealogicznego niemieckiego filozofa (prowadzone przez Maxa Oehlera – kuratora Archiwum Nietzschego w Weimarze), które sięga XVI wieku wskazują, że miał jedynie niemieckich przodków. Nietzsche chętnie przyznawał się do „polskości”, ponieważ był to rodzaj manifestacji przeciwko Niemcom i ich kulturze, którą uważał za upadłą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:

"Nig­dy nie za­pomi­naj­cie! Im wyżej wzla­tuje­my tym mniej­si wy­daje­my się tym co nie umieją latać."

Czesto tak odlatujesz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Dokladnie nikt nieudowodni kim byl, czul sie polakiem bo niechcial byc szkopem. Jak to sam zaznaczyl "szkopy to upadla kultura" A Hitler nie mial i posmiertnie rowniez nie ma (poza umyslami ograniczonych proletariuszy) monopolu na "przywlaszczenie" sobie wszystkiego co mu sie podoba jako giermanskie, niczym swastyke symbol slonca czy rzymskie orly.

Hitler ani giermancy nie maja zadnego monopolu na ideologie "przetrwania najlepszych", "nadczlowieka" itp itd. Pozatym sam "bog szwabow" powiedzial pare dni zanim strzelil se w leb ze giermancy sa niegodni aby zyc poniewaz nie sa rasa Panow i przegrali. Oraz powiedzial iz przyszlosc nalezy do narodu ze wschodu.... sam führer giermancow musial uznac wyzszosc Slowianskiej rasy.

@Lindemans: metafory dla niektorych proletariuszy sa zbyt trudne do zrozumienia wiec rozumieja doslownie lub "na opak".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:

@Lindemans: metafory dla niektorych proletariuszy sa zbyt trudne do zrozumienia wiec rozumieja doslownie lub "na opak".

Lindemans juz znala i rozumiala metafory, kiedy Ty mamie pieluche w zebach przynosiles

Calkiem niedawno byles przeciwny "wzlatywaniu" w zwiazku z inna metafora o lataniu, a tu prosze chcialoby sie jednak mecenasowi polatac, ale betonowa glowa ciazy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Jak mi ktos napisal w prywatnej wiadomosci (wiec nie wiem czy to prawda, ale przy ciaglych wzmiankach o pieluchach wydaje sie prawdopodobne):

czepialska bardziej norweska od norwegow siedzaca na socjalu zona Norwega starszego o jakies 20 lat od niej

Teraz najwidoczniej nosisz jakiemus "ukonsistent" bondeknøllowi pieluchy wiec stad ciagle o tych pieluchach piszesz. A gdybys rozumiala metafory to wiedzialabys ze w kazdej latanie moze znaczyc cos innego w zaleznosci od kontekstu calego tekstu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Jak mi ktos napisal w prywatnej wiadomosci (wiec nie wiem czy to prawda, ale przy ciaglych wzmiankach o pieluchach wydaje sie prawdopodobne):

czepialska bardziej norweska od norwegow siedzaca na socjalu zona Norwega starszego o jakies 20 lat od niej

Teraz najwidoczniej nosisz jakiemus "ukonsistent" bondeknøllowi pieluchy wiec stad ciagle o tych pieluchach piszesz. A gdybys rozumiala metafory to wiedzialabys ze w kazdej latanie moze znaczyc cos innego w zaleznosci od kontekstu calego tekstu.

Nie sadzilam, ze moja skromna osoba jest tematem prywatnych korespondencji
Bardzo sie wzruszylam Szczegolnie tym socjalem
Dlaczego tylko 20 lat starszy ? Moze ja sie z "gowniarzami" nie zadaje

Ps, a teraz idz poczytaj o tym, co to jest metafora, poki znowu sie zblaznisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok