Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy salon ubezpiecza samochód?? - Norwegia

Czytali temat:
Inez Pawłowska (977 niezalogowanych)
69 Postów
baska krzyś
(bk1)
Początkujący
Witam serdecznie .
Pare dni temu kupiłam używane auto z salonu.
Pan polecił mi jakies tam ubezpieczenie, uznali 20% na start.
Poprosił mnie o przetumaczenie zniżek z Polski i powiedział, że wtedy otrzymam 30%.
Okej wszystko mi sie niby podoba.
Powiedziałam, że teraz wykupie na 2 m-ce bo jade do polski a on na to, że to auto jest ubezpieczone i mogę smiało jechać a formalności załatwie jak wróce do Norwegi.
czeski film nic z tego nie rozumien. Fakt nie mam jeszcze papierów z tego salonu bo auto kupiłam w piątek ale jest jakaś możliwość by to sprawdzić.?
Przegladałam watki ale nic takiego nie wpadło mi w oko.
dziekuje za informacje.
cena m-na ubezpieczenia przy 20% znizki to z jego wyliczeń 1600 nok- to bankructwo
rata za auto 2000 i ubezpieczenie tyle samo??.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
musisz czekać dostaniesz informację tz.umowę pocztą i na e-meil hasło do systemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
LIECO AUTO
(LIECOAUTO)
Wiking
Witam

Wszystkie salony samochodowe wspolpracuja z ubezpieczalniami

20% znizki otrzymujesz na starcie jezeli nie masz udokumentowanych znizek w Norwegii, ale jezeli masz skonczone 24 lata i potrafisz udokumentowac (zaswiadczenia od szefa) ze jedzilas autem firmowym, bez szkody ostatnie dwa lata to otrzymasz 50% znizek

Znizki z Polski przetlumaczone na angielski albo norweski sa coraz czesciej nieakceptowane. To zasluga lewych zaswiadczen z Polski Mozna to zalatwic ale musisz wymienic polskie prawojazdy na norweskie ( 30 dni czekania, koszt 250nok)

Niestety ubezpieczenie z 20% znizka kosztuje Tym bardzie ze jak masz billån to musisz miec kasko:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
belunia napisał:
Pan polecił mi jakies tam ubezpieczenie

cena m-na ubezpieczenia przy 20% znizki to z jego wyliczeń 1600 nok- to bankructwo

kup sobie jeszcze cos innego na kredyt... do kompletu... mozg na przyklad....

kupujesz auto nie wiesz jakie masz koszty dodatkowe??

gratuluje!!

kredyt i wartosc auta powyzej 100k nok to zazwyczaj pelne kasko... full opcja.. Pan zaznaczyl kilometry z Ciebie - pomyslal ze czesto bedziesz jezdzic do ojczyzny wiec dorzucil Ci pewnie z 16k km rocznie... plus parkowanie pod chmurka i cena wyszla....

nastepnym razem kup maly telewizor i zdziw sie ze musisz placic abonament radiowo telewizyjny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
baska krzyś
(bk1)
Początkujący
Takie rady to wsadź sobie w szlachetna. Forum jest do dyskusji, wyrażania poglądów i pomocy a nie jak większość do wyszydzania. Pamiętaj jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
Powodzenia w jeździe gratami
Abonamentu za telewizje nie płacę bo jej nie oglądam, szkoda mi cennego czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
belunia napisał:
Pan polecił mi jakies tam ubezpieczenie

kup sobie jeszcze cos innego na kredyt... do kompletu... mozg na przyklad....

kupujesz auto nie wiesz jakie masz koszty dodatkowe??

gratuluje!!

kredyt i wartosc auta powyzej 100k nok to zazwyczaj pelne kasko... full opcja.. Pan zaznaczyl kilometry z Ciebie - pomyslal ze czesto bedziesz jezdzic do ojczyzny wiec dorzucil Ci pewnie z 16k km rocznie... plus parkowanie pod chmurka i cena wyszla....

nastepnym razem kup maly telewizor i zdziw sie ze musisz placic abonament radiowo telewizyjny...

ja pier..jaki ty qurw... jesteś mądry ,aż mi dech zapiera ,jeszcze trochę a będą ci wszyscy ofiarę składać ,albo dupa sam w sobie jesteś ofiarom -losu .

piszesz rzeczy oczywiste dla 99% użytkowników forum a dla 1 % jesteś normalnie guru wszechwiedzący albo Bruce wszechwiedzący | nie martw się jak będziesz pełnił dyżurna forum 24h zawsze znajdzie się ktos kto zapyta a ty podniesiesz swoje ego na five minutes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
belunia napisał:
Takie rady to wsadź sobie w szlachetna. Forum jest do dyskusji, wyrażania poglądów i pomocy a nie jak większość do wyszydzania. Pamiętaj jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
Powodzenia w jeździe gratami
Abonamentu za telewizje nie płacę bo jej nie oglądam, szkoda mi cennego czasu

napisałam Ci PW
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok