Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

  • Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

  • Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

kokk - Norwegia

Czytali temat:
(920 niezalogowanych)
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
chcialem zapytac czy jest tu ktos z doswiadczeniem ,kto gotowal w norge, jaka specyfikacja gastronomiczna, czy moze ktos uprawia kuchnie molekularna?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Marius13 napisał:...czy moze ktos uprawia kuchnie molekularna?
Też Masz zachciewajki ... ! .
---

Taka kuchnia jest dla sfrustrowanych i politycznie poprawnych Bogaczy , którzy dla własnego widzimisię potrafią wydać fortunę by zaistnieć w Mediach innością .
---
Tu na Forum , Taką Pseudo Politykę , Prowadzi właśnie Jasta , od Polskiego Badziewnego Ciasta ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
gabi to temat typowo zawodowy to kto zna sie na gotowaniu w cieklym azocie ,piankowaniu,agar itp>i oczywiscie gotowanie w prozni wymiana doswiadczen?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Nigdy w Norwegii niewidzialem czegos takiego jak taka kuchnia gdzie w taki sposob gotuja nawet jak w Oslo bylem to o takiej restauracji nieslyszalem

A co do gotowania to makaron "sopps Makaroni" w cieklym H2O wiem jak sie gotuje hahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:


Tu na Forum , Taką Pseudo Politykę , Prowadzi właśnie Jasta , od Polskiego Badziewnego Ciasta ...

pewnie poprzez takie cytaty z polskich mediów
Spożywcze spółki myślą, że jak Polak głodny, to zje wszystko. Szczególnie z grilla. Więc do marnych kiełbas dodają dopiski: „Idealne na grilla”, i tym podobne. Sprawdziliśmy. W Carrefour Markecie znaleźliśmy kiełbasę śląską „Kraina obfitości” z zakładów przetwórstwa mięsnego Henryka Kanii. Zawartość mięsa wieprzowego to zawrotne… 18 proc. W sumie z drobiowym dodatkiem udało się dobić do 33 proc.! Reszta to tłuszcz, woda, zwierzęce pazury, regulatory, itp.
finanse.wp.pl/kat,104128,title,Wieprzowa...110c66&_ticrsn=5
Polska tonie w parszywej żywności, produkowanej z odpadów, faszerowanej trującą chemią, z fałszowanymi terminami ważności. Półki w sklepach uginają się od wędlin, mięsa i pasztetów, które tylko wyglądają jak prawdziwe. Bo naprawdę są robione ze śmieci.
www.fakt.pl/Sprzedawcy-wciskaja-Polakom-...tykuly,159158,1.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
kriss to makaron sweryczny na bazie zagestniacza np guma arabska agar mozna dodac troche zelatyny taniej wychodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Marius13 napisał:gabi to temat typowo zawodowy...
Weź i się Nie Ośmieszaj na Tym Forum .
---
Jak zwykłe , czysto chemiczne doświadczenia z Żywnością , Można nazywać Warsztatem Kucharza !?.
---
To i pewnie ... Karol ... ze Stawangera , Umywa Ręce , od tej chemicznej kucharskiej hochsztaplerki .
---
A przecież z chemią ma do czynienia na bieżąco codziennie z racji swojej Pracy Zawodowej .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
gabi cos sie tak przyczepil?elementy kuchni alternatywnej mozna zastosowac w kuchni tradycyjnej i to jest ciekawe pozatym to tylko wymiana doswiadczen zawodowych chodzi mi o gusty kulinarne norwegow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Nie wiem jaki to makaron wiem ze dobrze pasuje do czerwonego sosu ze sloika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
Cysorzu glabie a slyszales o restauracji Maaemo???? Din lønn er ikke nok for å betale.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj


Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok