Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3480 niezalogowanych)
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
A gdzie link do tych miejsc ?
moja przeszukiwarka szwankuje i zmiana na nowa nic nie daje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
SWS napisał:
Słowiński Park Narodowy z ruchomymi wydmami w Czołpinie. Dobra baza noclegowa, w miarę umiarkowane ceny, nie za dużo turystów. Może to nie super eksklusywne miejce, ale napewno warto jechać i zobaczyć.

BEEMWE też można, z sunsiadem. Bez urazy !!!!!!!!

a to jeszcze tam te w czarnych okularach i łańcuchach nie trafili
coby się napić ciepłej wódki, polskiego piwa
i wyraźnie " ona tańczy dla mnie" posłuchać
i gdzie w rzygowiny nie wdepnąć przypadkiem
albo nie ujrzeć jak polański szczyny marki lech z siebie zlewa
machając się w rytm powiewów wiatru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Na weekendy to nie jezdze bo za krotko ale na urlop caly to tylko do Polski.

Sam jezdze do malego miasteczka bo tam mam kuzynow/wujkow/ciotki i znajomych ale ogolnie polecam wszystkie mniejsze miejscowosci. Mozna sie odpowiednio zrelaksowac i poczuc wreszcie dobrze u siebie wsrod swoich. Pozatym mozna sie fantastycznie bawic i wszystko jest prawie za darmo w porownaniu z norwegia. Do tego mozna sie poczuc jak Ktos przez duze K.

Bylem pare razy w cieplych krajach i nudno tam.... sami giermancy: glownie angole i szkopi i czasem troche norwegow&szwedow&dunczykow. Nie ma klimatu i atmosfery takiej jak w Polsce nigdy. To tak jakby byc w Norwegii tylko cieplejszej... Wiec urlop tylko w Polsce, chociaz mam kiedys ochote Rosje zwiedzic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
jasta102 napisał:
SWS napisał:
Słowiński Park Narodowy z ruchomymi wydmami w Czołpinie. Dobra baza noclegowa, w miarę umiarkowane ceny, nie za dużo turystów. Może to nie super eksklusywne miejce, ale napewno warto jechać i zobaczyć.

Tacy tez tam byli, ale to nie hameryka i bardzo szybko wyjebali pospólstwo i hamów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
SWS napisał:

jasta kurwa linki wklejaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Imperator1988 napisał:
Na weekendy to nie jezdze bo za krotko ale na urlop caly to tylko do Polski.

Sam jezdze do malego miasteczka bo tam mam kuzynow/wujkow/ciotki i znajomych ale ogolnie polecam wszystkie mniejsze miejscowosci. Mozna sie odpowiednio zrelaksowac i poczuc wreszcie dobrze u siebie wsrod swoich. Pozatym mozna sie fantastycznie bawic i wszystko jest prawie za darmo w porownaniu z norwegia. Do tego mozna sie poczuc jak Ktos przez duze K.

Bylem pare razy w cieplych krajach i nudno tam.... sami giermancy: glownie angole i szkopi i czasem troche norwegow&szwedow&dunczykow. Nie ma klimatu i atmosfery takiej jak w Polsce nigdy. To tak jakby byc w Norwegii tylko cieplejszej... Wiec urlop tylko w Polsce, chociaz mam kiedys ochote Rosje zwiedzic.

Takie samo wrażenie odniosłam na Gran Canarii. Nuda. Ciepło i nawet niezłe jedzenie, jednak nie polecam. Chociaż 'ciepłe kraje' to trochę szerokie pojęcie, takie norweskie 'sør', a są też super ciekawe miejsca np. Indie.
Ja mam ochotę przejechać się do Rumunii albo zrobić roadtrip przez Bałkany. Albo jeszcze raz przez Stany. Jednak Polska to Polska, tam nawet powietrze pachnie inaczej, ale nie wszyscy to rozumieją.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
SWS napisał:
jasta102 napisał:
SWS napisał:

Tacy tez tam byli, ale to nie hameryka i bardzo szybko wyjebali pospólstwo i hamów.

hmm
to rzeczywiście turystów tam za dużo teraz nie ma
i pewnie tylko po niemiecku rozmawiają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
jasta102 napisał:
SWS napisał:
jasta102 napisał:
SWS napisał:

hmm
to rzeczywiście turystów tam za dużo teraz nie ma
i pewnie tylko po niemiecku rozmawiają

Huj mnie interesuje po jakiemu gadają, mogą nawet po koreańsku, mam wyjebane czy są tam chińczycy czy inny naród. Jadę gdzie chce i robie co chce, bo jadę odpocząć.
Tylko takie bałwany jak ty nie pojadą gdzieś bo dużo niemców, nie pojadą tam bo dużo ruskich, nie jedzie bo pogoda nie pewna, tam za drogo, tam za tanio. Lepiej posiedzę w domu, pomarszcze freda, będzie taniej i pewniej. Zaściankowa przygłupia hamerykańska świnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
yzia napisał:

Takie samo wrażenie odniosłam na Gran Canarii. Nuda. Ciepło i nawet niezłe jedzenie, jednak nie polecam. Chociaż 'ciepłe kraje' to trochę szerokie pojęcie, takie norweskie 'sør', a są też super ciekawe miejsca np. Indie.
Ja mam ochotę przejechać się do Rumunii albo zrobić roadtrip przez Bałkany. Albo jeszcze raz przez Stany. Jednak Polska to Polska, tam nawet powietrze pachnie inaczej, ale nie wszyscy to rozumieją.[/quote]

Rumunii nie polacam, bo dzuma jak cholera....

Ale bałkany jak bardziej....

Serbia, chorwacja, słowenia i koniecznie czarnogóra, a tam obowiązkowo miasteczko nad morzem o swojskiej nazwie "Bar"
Czułem sie tam lepiej niz w Polsce > ludzie poprostu "w dupe włażą", są przemili, przeuroczy, za nic nie chcą pieniedzy, czestuja wszytskim co maja(czym chata bogata), widoki boskie, pogoda sliczna,piekne kobiety dookoła, no i miejscowa gorzałka >(uwaga)
Pozdrawiam wszystkich czarnogórców i serbów
A serdeczny wacek w cycki mecedonczykom!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Marco Marcus
(Marc)
Początkujący

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok