Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2130 niezalogowanych)
1 Post

(vanessa 30)
Wiking

To nogi za pas i wiesz gdzie Twoje miejsce.....
My....,ta hołota czujemy się ze sobą dobrze

PS.To do olav oczywiście.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
ulv72 napisał:
krolestwo za konia napisał:
Liczy sie gest?????????????????????????
Chyba cos nie tak? gest to mial szejk arabski finansujac operacje rozdzielenia polskich blizniakow zrosnietych ze soba!!!
Ulv wg mnie nie masz racji,nasi patroni maja wieksze mozliwosci i finansowe i organizacyjne od nas i POWINNI sie zaangazowacrzeciez wiesz ze pozniej ukaze sie artykul iz Polonia Norweska z portalu takiego to i takiego nalezacego do.................kwestowala na ulicach.Wcale nie trzeba sciagac gwiazd Polskiej estrady aby zorganizowac fajna i mila impreze pod patronatem "Serduszka" a ludzie chetnie przyjda i wrzuca pare koron do Urny!!! Sama nasza chec niewystarczy i powiem szczerze nie wyobrazam sobie iz 20 wolontariuszy stanie pod 2 kosciolami w Oslo gdzie odbywaja sie polskie msze albo stana na Karl J...... i tlumacza kazdemu Norwegowi ze nie zbieramy na bilet powrotny tylko dla potrzebujacych w Polsce!!! Tu nie chodzi o pokazanie sie jaki to ja jestem wspanialy i dobroduszny ale o efekt czyli sama pomoc!!!! Aby to mialo sens trzeba cos zrobic aby ludzie w calej Norwegi wiedzieli,cala Polonia aby wiedziala zbieramy tam i tam .Osobiscie uczestniczylem w dwoch Polskich edycjach i takie jest moje zdanie tylko.

ale z czym nie mam racji, bo nie kumam ?

Ulv poprostu mysle ze zaangazowanie instytucj(nie biednych) jest odpowiedniejsze a My mozemy pomoc tylko. Wynajecie sali i zaproszenie kabaretu to nie miliony koron a i tak My zaplacimy koszty w potaci biletow!!!! A moze za przykladem Kolorowej czesci Oslo(latem mieli swoje dni na Aker Brige) postawic scene i zaprosic pare mlodych zespolow??? Mlode kabarety??? Zrobic ten dzien swietem prawdziwym,mamy przeciez polska tv i radio tutaj niech sie zaprezentuja nam wszystkim! Sama puszka z serduszkiem to tylko koniec calego lancucha!!!
Pisalem juz ze mam swoje zdanie na temat instytucji charetatywnych i jest ono bardzo zblizone do Retiera i Pana Nieladnego. to tyle ,.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krolestwo za konia napisał:

Ulv poprostu mysle ze zaangazowanie instytucj(nie biednych) jest odpowiedniejsze a My mozemy pomoc tylko. Wynajecie sali i zaproszenie kabaretu to nie miliony koron a i tak My zaplacimy koszty w potaci biletow!!!! A moze za przykladem Kolorowej czesci Oslo(latem mieli swoje dni na Aker Brige) postawic scene i zaprosic pare mlodych zespolow??? Mlode kabarety??? Zrobic ten dzien swietem prawdziwym,mamy przeciez polska tv i radio tutaj niech sie zaprezentuja nam wszystkim! Sama puszka z serduszkiem to tylko koniec calego lancucha!!!
Pisalem juz ze mam swoje zdanie na temat instytucji charetatywnych i jest ono bardzo zblizone do Retiera i Pana Nieladnego. to tyle ,.......

no dobra ze wszystkim tym zgadzam sie mnie chodzilo o to, ze ja nic przeciwnego nie twierdzilem ani nie napisalem, stad moje zapytanie bylo - z czym to nie mam racji ?

przeciez nie napisalem wczesniej nic takiego, co poparloby jakakolwiek forme pomocy, czy to instytucji, czy nasza prywatna... chcialem tylko zeby admin napisal cos wiecej o tej akcji, bo widzisz, w pierwszej postaci to jego watek byl nijaki i bez zadnych wiekszych konkretow, dopiero pozniej go edytowal , podopisywal wiecej info i zrobil z niego laurke
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
olav napisał:
Ok dwa miesiace temu Norwegia zbierala pieniadze na rzecz biednych kobiet z inicjatywa. Wszystkie Norki byly zachwycone i dumne z tej akcji. Mnostwo dzieci, mlodziezy i doroslych uczestniczylo w akcji.

Moze ktos przepedzic ta okupujaca forum cholote z MN, ze bedzie mozna wejsc i przeczytac cokolwiek bez zenady ???

Pozdrawiam

Szczytny cel, zryw narodowy, wszyscy się cieszą i chwalą? To utopia, w życiu, poza rysunkami węglem, nic nie jest czarno-białe, zazwyczaj widzimy mnóstwo odcieni szarości. Pan "Owsik" jest postacią kontrowersyjną, więc nie dziw się słowom krytyki.
   Skoro uważasz nas (moje zdanie jest podobnie krytyczne) za hołotę, nie musisz z nami dyskutować, gdyż takie podejście do piszących na forum nie pozwoli na konstruktywną i sensowną wymianę poglądów.
Pozdro.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok