17 maja będą mieli wielką imprezę pod Oslo, a w mieście w ciągu dnia spotkasz ich setki o ile nie tysiące na paradach, potem (po 17 maja) znikną... do następnego roku itd itp
pieknis napisał: p/s:
a Polacy placa podatki,na takich gnojow !
nom
zwłaszcza ty napłacisz > pewnie "aż" 50tys nok
podobnie jak twoj filetowy pierdolniety kolunio!
ps: dobrze ujete > "u mnie na wsi"
I nawet jak cham ze wsi wyjedzie, to wies z chama nie.....
poza tym nie tylko polacy płaca podatki w norwegii.....
Nie zebym ich pochwalał (russ), bo jak płyne promem , patrze na naszych "russ-ów" i niekoniecznie jest to maj.....
ciebie tez widziałem > jak zwykle w pozycji dolnossącej
17 maja będą mieli wielką imprezę pod Oslo, a w mieście w ciągu dnia spotkasz ich setki o ile nie tysiące na paradach, potem (po 17 maja) znikną... do następnego roku itd itp
widziałem juz to dawno i uwielbiam ten filmik, zwłaszcza fragment "Norway is the capital of Sweden"
uwielbiam ten tekst i zawsze kiedy jestem w szwecji wbijam szpile norkom, awizując swoje przybycie > czesc przyjechałem z towarem ze.... stolicy szwecji!
Potem kawka i wspólne nasmiewanie sie z norweskich pasterzy
ps: szwedzi zawsze mi mówią " jak wrócisz do "stolicy" to zapytaj, z jakiego powodu noramany są dumni ?
I tu pytanie do was > kto wie dlaczego norki uwazaja sie na naj naj naj i dlaczego traktuja wszytskich inaczej, jak kogos gorszego ?
Tylko nie piszcie, ze was traktują bosko i nie wiecie ocb....
Odpowiedz jest prosta, ale poczekam i poczytam(mam nadzieje) wasze mądrosci
spodnie czerwone nie tylko norwegowie nosza ,nosza je wszyscy co maja 100 dni do matury ,a to że jedni faktycznie się szmaca ,a inni tylko chodza w nich to już wielka róznica
pieknis napisał: Naszych ?
Przeciez ty kurwa z jukej jestes !
Nawet auta nie parkujesz - przy Polskich !!
Nie dziwota,bo szybko by wyprostawali - sprzedajna mende !!!
dla ciebie to nie pojete i prędko nie bedzie, bos krótki i głupi (kat.c)
nie parkuje penisie, bo kradna łancuchy, paliwo i wszytsko co sie da....
Ostatnio jak zaparkowałem w Lillestrom niedaleko "naszych russ-ów", to rano nawet obrysówek nie miałem.....
I wez tu szefowi powiedz, ze ZNÓW potrzebujesz obrysówki......
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.