Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Krystian Wojtala K G Cezary Jeż (3169 niezalogowanych)
14 Posty
Paweł Szczesniak
(szczesny)
Wiking
Zachowałeś się jak gburwięc tak cię okresliłem zamias odpowiedzieć mi to wdałeś sie w głupią dyskusje ,moge szukać pracy jako sztukator bo jestem technologiem ,ale z tego co się zorientowałem w europie to umierający zawód który umarł nawet w izbie rzemieślniczej a tynki ozdobne robią teraz zwykli wykonczeniowcy chodziło mi o specjalistyczne firmy wykonujące wysokie standardy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
szczesny napisał:Zachowałeś się jak gburwięc tak cię okresliłem zamias odpowiedzieć mi
PRZEGINASZ ...!!! .
---
I to bardzo .... !!!
Zaczynasz niebezpiecznie się rzucać , a to nie przysparza przychylności na Tym Forum !.
---
Dyskusje są drętwe ponieważ jeszcze ... ciepła wódka ... / ukłon w stronę Jasty /nie wywietrzała po Lanym Poniedziałku !.
---
A tu Święta trwały ponad tydzień ...
---
Prace , dopiero zaczynają się po Świętach Ślamazarnie ruszać ...
---
Powinieneś się cieszyć iż prowadzimy w twoim temacie pyskóweczkę , ponieważ temat jest cały czas na górze i a Nuż ktoś się trafi z wolnym wakatem dla malarza dekoratora
---
Napisałeś :

..." chodziło mi o specjalistyczne firmy wykonujące wysokie standardy "... .
Weź na wstrzymanie , ponieważ popadasz w pychę .
Ponadto tu na Forum takichże Mecyi nie uświadczysz ...
Norge To nie Europa ... tu gusta są bardziej surowsze i prostsze ...
---
Zapomniałem dodać iż na Tym Forum NIKT nie ma Obowiązku Udzielać pomocy pod jakąkolwiek Postacią .
FORUM nie jest biurem doradczym ...
POMYLIŁEŚ POKOJE ...
---Ten akurat jest bez KLAMEK ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Paweł Szczesniak
(szczesny)
Wiking
Pewnie troche przesadziłem ale nie lubie gburów a co do standardów to pewnie jest jak w UK czyli mydło i powidło Pokłon wszystkim których mogłem urazić ale celowałem w wąsa bo co to za odpowiedz jest,była i będzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Paweł Szczesniak
(szczesny)
Wiking
Pozatym jesli nie masz ochoty doradzac to nie odpisuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
szczesny napisał:
Zachowałeś się jak gburwięc tak cię okresliłem zamias odpowiedzieć mi to wdałeś sie w głupią dyskusje ,moge szukać pracy jako sztukator bo jestem technologiem ,ale z tego co się zorientowałem w europie to umierający zawód który umarł nawet w izbie rzemieślniczej a tynki ozdobne robią teraz zwykli wykonczeniowcy chodziło mi o specjalistyczne firmy wykonujące wysokie standardy

Gbur -hehe, jestes lbem i nie masz pojecia o czym mowisz. Co do sztukaterii, to w Norge jest tego naprawde duzo, zaczynajac od elewacji a konczac na wnetrzach. W Oslo sa setki budynkow i tyle w temacie.

Na tym koncze z toba "specjalisto" od "specjalistyczego wysokiego standardu"
A twoja opinie o sobie po prostu olewam, tak jak i ciebie.
Przyjedz, pozapierdalaj z CV to wtedy pogadamy.

tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
szczesny napisał:
Pewnie troche przesadziłem ale nie lubie gburów a co do standardów to pewnie jest jak w UK czyli mydło i powidło Pokłon wszystkim których mogłem urazić ale celowałem w wąsa bo co to za odpowiedz jest,była i będzie

Ano najbardziej rzeczowa - co mozesz jej zarzucic? A moze oczekujesz adresu, gdzie oczekuja na specjaliste od tynkow deko, ktorych sie w Norge wykonuje jak na lekarstwo?
My tu wolimy prostote. Gips, szpachla, farba najczesciej 07. Ew duk lub strie.

Zreszta ciag sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
szczesny napisał:
...co to za odpowiedz jest,była i będzie
Odpowiedź była jak najbardziej Prawdziwa ... "ROBOTA"... zawsze była i będzie ...
---
Ponieważ na Śląsku jest takie powiedzenie , że ... chłop do roboty , to zdejmuje galoty ...
---
Jeżeli już w wypowiadanym zdaniu , nie szanujesz własnej pracy , to co dopiero w realu ...
---
Tak na poważnie ...
Tu rekrutacja pracownika , trwa nieraz miesiąc i dwa ...
Tu z "ulicy" jest naprawdę trudno trafić ... nawet po znajomości ...zwłaszcza o tak niszowej specjalności ...
---
Może dobrym wyjściem dla Ciecie będzie jak zaczniesz sam szukać w odpowiednich Firmach .
---
Wiem , wiem ... problem z Norweskim ... /ogłoszenia są po norwesku / i tu masz właśnie próbkę tego co oczekuje Potencjalny Pracodawca ...!
---
Gdyby na siłę potrzebował pracownika , to ogłoszenie było by po Polsku , Litewsku ... Angielsku a tak jest po Norwesku i w takim też języku trzeba złożyć CV i inne dokumenty ...
Można również próbować i z anglikiem .
Wszak wszystkie chwyty są dozwolone ...
Niemniej to trzeba Samemu wylać sporo Potu by później to Praca Satysfakcjonowała na dłużej niż rok , dwa ...

A.... aaaaaaaaaaaaaa A............ a .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Paweł Szczesniak
(szczesny)
Wiking
Widze że niezły chlor z ciebie pewnie zamuliłeś z technologią 20 lat temu i dalej kleisz glazure na cement a co do sztukateri to się pajacu nie wymądrzaj bo jak ja produkowałem w polsce i instalowałem w Wiktoriańskim Londynie w którym zakładów zostało ze na 1 rece policzysz teraz zastępuje to papier i styropian a do tego używa sie własnie pijaczków takich jak ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Paweł Szczesniak
(szczesny)
Wiking
Dzięki i pozdawiam Gabryś dosyć głupiej rozmowy z Wackiem Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
szczesny napisał:
Widze że niezły chlor z ciebie pewnie zamuliłeś z technologią 20 lat temu i dalej kleisz glazure na cement a co do sztukateri to się pajacu nie wymądrzaj bo jak ja produkowałem w polsce i instalowałem w Wiktoriańskim Londynie w którym zakładów zostało ze na 1 rece policzysz teraz zastępuje to papier i styropian a do tego używa sie własnie pijaczków takich jak ty

Ot ci wieśniak z kompleksem źle powiązanego snopka siana.
Zapoznaj się lepiej z nordyckim stylem Oslo
albo sztukaterią w pałacach w Finmark
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok