Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

potrzba podpowiedzi - Norwegia

Czytali temat:
(851 niezalogowanych)
1 Post
michał k
(misio2100)
Wiking
mam czwórkę dziecików i wynajmuję dom w miejscowości HUSNES płacę 9000 nok miesięcznie ,czy prrzy remontach na własny koszt mam prawo o zwrot kosztów i czy własciciel po 2-óch latach możę mi wypowiedzić umowę. POMOCY!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
W sprawie jakichkolwiek remontow musisz miec zgode wlasciciela i umowe z nim o ewentualnym zwrocie kosztow.
Co do wypowiedzenia, to jest to zawarte w umowie, ktora podpisales. Zawsze jest podany okres wypowiedzenia, ktory dotyczy obu stron.

Ilosc dzieci, ani w remontach, ani w okresie wypowiedzenia nie gra zadnej roli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
misio2100 napisał:
mam czwórkę dziecików i wynajmuję dom w miejscowości HUSNES płacę 9000 nok miesięcznie ,czy prrzy remontach na własny koszt mam prawo o zwrot kosztów i czy własciciel po 2-óch latach możę mi wypowiedzić umowę. POMOCY!!!
NIESTETY ... !!! .
---
To nie Polska ... !
Tu nie ma żadnych okresów Ochronnych !!! , ani też innych kruczków prawnych , coby siedzieć wiecznie na CHACIE ... ! .
---
Jeżeli dostałaś wypowiedzenie zgodnie z tym co masz a Umowie , to Nawet KRÓL nic nie poradzi .!
---
Ja dostałem wypowiedzenie z mieszkania , po ponad SZEŚCIU LATACH ... !!! .
---
I nie było zmiłuj się ... ! .
---
---
PYTANIE ZASADNICZE ... DLACZEGO DOSTALIŚCIE WYPOWIEDZENIE , tak tylko proforma ?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(adel240)
Wiking
jezeli jestes samotna matka nie moze cie wyrzucic na bruk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
adel240 napisał:
jezeli jestes samotna matka nie moze cie wyrzucic na bruk
...BZDURY TOTALNE PISZESZ i tyle ...
---
Rozwiązanie umowy o wynajęcie mieszkania lub lokalu , zgodnie z Kontraktem , nie jest równoznaczne z wyrzucanie na bruk ...
---
Zastanów się co i jak piszesz ...
---
Tu jest Norge i wszystko jest ujęte w realne Normy Prawne , jeżeli zostały zawarte zgodnie z Prawem i poparte dokumentem , NIE TYLKO PISANYM NA PAPIERZE ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(adel240)
Wiking
fioletowy caps napinacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
adel240 napisał:
fioletowy caps napinacz
BARDZO RZECZOWA I NA TEMAT ... RIPOSTA ... !
I aż tylko tyle ... ! ,
masz do Powiedzenia w tym temacie !? .
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(adel240)
Wiking
tak Panie napinaczu.sadze ze dalsza konwersacja nie ma sensu wszechwiedzacy specjalisto od wszystkiego....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
adel240 napisał:
tak Panie napinaczu.sadze ze dalsza konwersacja nie ma sensu wszechwiedzacy specjalisto od wszystkiego....
Śmieszne i zarazem jest to żałosne , co tu wypisujesz .
---
Czyżby normalna zawiść i zazdrość , ogarniała twoje pospolite emocje ? .
---
Dobrze chociaż iż nie zaczepiasz , Mojej Prywatnej Rodzinki , jak Inni , którzy nie mają nic do powiedzenia , starają się skierować dyskusję na drętwa pyskówkę .
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(trolica)
Wiking
lepiej nic już nie pisz ,wyładuj swoje frustracje na siłowni,pobiegaj ,ogarnij się gabrysiu Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok