Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja
Czytali temat:
MAREK SZELAG Krzysztof Nowak (2622 niezalogowanych)
62 Posty
Alicja HJfsjfh
(Ghalia)
Początkujący
Elise napisał:
[quote]Ghalia napisał:
no i na zakonczenie to nie kazdego torebka Chloe podnieca.

no i oplułam monitor dobre ,prawdziwe i zgadzam się z tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Paweł Gal
(pawel_1284)
Wiking
Wychodzimy jednak z założenia że jeżeli się nie spróbuje to się nigdy nie przekonamy czy się uda czy też nie. Dlatego też szukamy kogoś kto zna norweski, potrafi zareklamować produkt, i ma chęć spróbowania się w handlu.
Nasze wyroby są na prawdę bardzo dobrej jakości, z bardzo dobrej skóry oraz są bardzo starannie wykonane. Wszystko jest szyte ręcznie przez wykwalifikowanych i doświadczonych pracowników, stąd nasza pewność co do jakości wykonania.

Jeżeli ktoś chciałby wystawić nasze produkty, lub coś zakupić, proszę o kontakt a prześlę wszelkie potrzebne informacje oraz zdjęcia.

Można się ze mną skontaktować pod nr tel: 0048 886 615 404 lub mailowo: pawel_gal2@interia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
orime
(orime)
Początkujący
Szukam poleceń sandałów! Chciałabym, aby były skórzane (wkładka też, nie tylko paski, może być zamsz albo cokolwiek innego naturalnego, byle nie plastik), no i koniecznie z w miarę elastyczną podeszwą. Coś a la barefootowe, ale nie aż tak płaskie jak barefootowe. Wizualnie podobają mi się np. birkenstocki, ale to jednak klapki, a ja sporo chodzę na piechotę i potrzebuję czegoś co się trzyma stopy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok