Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(16917 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:
Lamikoboy napisał:
w dupie mam pis i pisowców, uważam ich tylko za mniejsze zło od słońca peru i jego świty

i to nie pis rządzi od 5 lat i systematycznie niszczy Polskę !!! choć twoim przydupasom udało się to wmówić głupiemu społeczeństwu...

Spójrz w niebo, świnia tego nie potrafi
Nie naśladuj ślepo tak jak tresowane małpy

Dobrze, ze to glupota a nie wscieklizna, ta druga jest przeciez zarazliwa.

nazywaj sobie jak chcesz, ja mam na to lepsze słowo RADYKALIZM, tak jestem RADYKALNY jak wielu moich przyjaciół w Polsce, jeszcze nie tak dawno było nas 25 ty 11.11.11, w zeszlym roku już prawie 100 tys, w tym roku będzie nas jeszcze więcej i nikt nam za to nie płaci ...

a ty dalej liż dupę tuskowi, kiedyś was skurwysyny rozliczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Tak wy rozliczycie, najpierw to przyjdziecie abyśmy wam dali jakąś robotę bo nie ma co do garnka włożyć. Radykały. Powiedz wprost że jesteś życiowym nieudacznikiem która obwinia cały świat za własne nieudacznictwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
Rzymski82 napisał:
Tak wy rozliczycie, najpierw to przyjdziecie abyśmy wam dali jakąś robotę bo nie ma co do garnka włożyć. Radykały. Powiedz wprost że jesteś życiowym nieudacznikiem która obwinia cały świat za własne nieudacznictwo.

weź przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i powiedz mi dlaczego napisałeś takie pierdoły , koleś nie znasz mnie , nie wiesz co robię , więc z tekstami o nieudacznikach tylko się ośmieszasz

Temat brzmi następująco tusk to złodziej - i to jest prawda niepodważalna , której negować nie możecie

Coraz mniej ludzi wierzy już w to co zobaczą w tv - na szczęscie , chociąz kretynów jak to w demokracji zdecydowana wiekszość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
szkoda pradu na to co sie dzieje u nas e peelce...ludzie masowo chca zalapac sie byle gdzie...polonia.dk/announcements/show/39096 to chyba lepiej u pana pracowac niz u dziada...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
ciekawe po co chca sie ogradzac??czyzby przed cholota??pany za druty kolczaste,a reszta niech sobie radzi www.tvn24.pl/polska-i-swiat,33,m/nowy-sy...ny-sejmu,307285.html rzymski,podaj mi nr tel do siebie,ponawijamy przez telefon(jestem w taryfie biznes,tak,ze mozemy do woli rozm..),bardzo lubie konwersacje ,patrz tu...wkurwia mnie pstrykanie na laptopiku...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Lamikoboy napisał:
Rzymski82 napisał:

weź przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i powiedz mi dlaczego napisałeś takie pierdoły , koleś nie znasz mnie , nie wiesz co robię , więc z tekstami o nieudacznikach tylko się ośmieszasz

Temat brzmi następująco tusk to złodziej - i to jest prawda niepodważalna , której negować nie możecie

Coraz mniej ludzi wierzy już w to co zobaczą w tv - na szczęscie , chociąz kretynów jak to w demokracji zdecydowana wiekszość

a ty dalej liż dupę tuskowi, kiedyś was skurwysyny rozliczymy

Rozliczycie nas, czyli kogo? Nie przypominam sobie, abym pelnil jakies funkcje w aparcie panstwa, nie jestem tez czlonkem PO, a mniemam, ze to ich obwiniasz za swoje niepowodzenia.
Jest was 100tys, ale kim jestescie ? Od nieformalne luznej grupy na FB do przejecia wladzy daleka droga. Wasz Jarek juz 6 razy probowal od 2007 i co? i nic!
Nie ludz sie, ze ludzie, ktorzy klikaja "like" wyjda na ulice jak w Syriii czy Egipcie

Co do tego czy Tusk jest zlodziejem, zdania sa podzielone, wiec nie pisz, ze jest to prawda niepodwazalna. Ciezar dowodwy jaki zaprezentowales na poparcie tej tezy jest zerowy i mozna temu przeciwstawic nastepujaca teze - Tusk nie jest zlodziejem i jest to prawda niepodwazalna

Jezli natomiast dysponujesz jakimis dowodami, ze cos ci ukradl, mozesz zawsze zawiadomic prokurature. Jesli uwazasz, ze sam nie kradl, ale jest politycznie odpowiedzialny za afery w kraju, W sprawie premiera potrzeba 115 poslow, aby postawic wniosek o TS. Jak widac twoj/wasz guru Jarek niezbyt jest wyrywny w tym temacie, ergo, nie ma przekonujacych zarzutow, a tym bardziej dowodow.

Jak wiec widzisz- ty i twoja 100tys grupa jestescie tylko krzykaczami jakich wielu i ulegliscie manipulacji swoich mocodawcow.

Na przyszlosc idz za swoja rada i zanim postawisz komus zarzut, zastanow sie czy mozesz to udowodnic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
marta agata
(martaagata)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Rozumiem ,że kraj pozbawiony swojego rodzimego Przemysłu-a bazujący jedynie na przemyśle zagranicznym może się rozwijać.Rozumiem,że podnosząc wszelkie mozliwe podatki i utrudniając do granic mozliwości życie drobnemu przedsiębiorcy można tworzyć Postęp.Rozumiem,że wielkie zachodnie koncerny i banki są zwolnione z wielu podatków ( sklepy wielkopowierzchniowe do tej pory nie płacą podatku obrotowego tylko dochodowy),że wielka armia Urzędników jest niezbędna w celu tworzenia kolejnych jakże potrzebnych Ustaw i rozporządzeń.Rozumiem ,że średnia krajowa wynosi jak podają Media ponad 3 tysiące i ma się nijak do średniej realnej 1600 pln-no i pozwala utrzymać samodzielnie siebie , rodzinę oraz cały Aparat Państwa....Rozumiem,że wielu ludziom zmiany nie sa potrzebne bo jest im po prostu dobrze w tym kraju równych szans.Rozumiem,że to oznacza dalsze trwanie na właściwym kursie POstępu i gwałtownego rozwoju-w każdym mozliwym aspekciezkolnictwo,służba zdrowia, przedsiębiorczość,budownictwo prywatne i państwowe,walka z bezrobociem itd. Rozumiem ,że " by żyło się lepiej " dotyczy każdego obywatela i Poprowadzi nas do pieknej,spokojnej i bezpiecznej przyszłości... Rozumiem ,że w Polsce jest dobrze i wszystko idzie ku lepszemu-zwłaszcza jeśli chodzi o tak niewygodny Temat jak PIENIĄDZE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok