Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
sebastian20 (7380 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
aniakania napisał:
Od razu dodam, że z grubsza mu tłumaczyłam co tu piszecie jego reakcja była następująca
sorry to say, but their reaction is like "don't steal our work/money/good plan we've here"
which sound very jewish.

Więc nie żałujcie innym, sami się nie nażrecie a innym nie dacie. ot mentalność wsich polaków na obczyźnie.

a napisz to teraz po norwesku hahahahahaha

pokaz mu obrazek i powiedz laskawie ze nie chcemy zeby bylo tu tak:

milony co to bez jezyka i bez wyksztalcenia chca przyjechac... i byle jaka robota, nie wazne za ile, byleby pracowac tylko....

a poza tym... nikt tu zadnej pracy nie kradnie... to tylko pisanie wprost ze bez wyksztalcenia i bez jezyka jest tu cholernie ciezko!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Ania Kania
(aniakania)
Wiking
Ależ czy jesteśmy bez wykształcenia? Oboje mamy dyplomy wyższych uczelni, ja wybrałam beznadziejnie, ale on już nieco lepiej. Czy nie Znamy języka? Znamy on 3, ja 4, to, że nie norsk, wszystko da się nadrobić. Nie jesteśmy zdesperowani, żeby wyjechać akurat do Norwegii, i owszem to jego marzenie, ale nie moje.
A napisać mam po norwesku, bo co potrafisz sklecić parę zdań, żeby pójść i kupić mleko, ale angielski już za trudny?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
aniakania napisał:
To ja się podłączę. pPzeczytałam wylew waszych pomyj tu z wielkim zaciekawieniem.
ale to nie znaczy ze my musimy czytać twoje pomyje, nic nie rozumiesz, tu nikt sie nie boi o zabranie pracy przez nowego kołtuna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
aniakania napisał:

sorry to say, but their reaction is like "don't steal our work/money/good plan we've here"
which sounds very jewish.

te mundra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta byłem w remie i przypomniałem sobie o tych łososiach co pisałeś i...

...znalazłem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Ania Kania
(aniakania)
Wiking
ależ Wy nadwrażliwi jesteście, cokolwiek nie napiszesz to gotowi to walki lol.
Kołtuna? bo rozumiem, że Wy wszyscy conajmniej doktorzy lub profesorzy? Istny świat nauki. Pewnie razem z panią Pawłowską na tej samej samej uczelni studiowaliście.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
jasta byłem w remie i przypomniałem sobie o tych łososiach co pisałeś i...

...znalazłem

jak jeszcze i inni znajdą, a do tego tańsze i lepsze niż w Polsce schaby i karkówki...
to nareszcie da się spokojnie wejść do boeingów
nie będą już tych bagażyków ze słoikami dźwigać na pokłady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
aniakania napisał:
Kołtuna? bo rozumiem, że Wy wszyscy conajmniej doktorzy lub profesorzy? Istny świat nauki. Pewnie razem z panią Pawłowską na tej samej samej uczelni studiowaliście.

łelkom tu noł łej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
aniakania napisał:
Kołtuna?

te
jak się nazywa dziewczyna co się bzyka z jakimś facetem i nawet nie myśli
aby wyjść za niego za mąż?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Ania Kania
(aniakania)
Wiking
bzyka to pszczoła i pewnie Ty więc się nie dziwię dlaczego taki sfrustrowany jesteś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok