Może ktoś z szanownego forum,orientuje się jakie kryteria trzeba spełniać,żeby zaczepić się do przedsiębiorstwa o charakterze pogrzebowym w Norwegii??Nadmienię tylko,że charakter mojej pracy obejmował,przygotowanie Zmarłych do pochówku,tradycyjnego jak i kremacji,czyli urnowego,transport Zmarłych z różnych miejsc,ubieranie Zmarłych.Inne rzeczy,które wykonywałem to budowa grobowców ziemnych z gotowych prefabrykatów cementowych,wykopanie grobów pojedyńczych jak i podwójnych,montaż i stawianie nagrobków,ekshumacje w okresach zimowych.Montaż i obsługa windy elektrycznej, a także zgrywałem utwory muzyczne na ostatnie Pożegnanie.Jestem osoba ambitną,bezkonfliktową,silną,posiadam prawo jazdy kat B,szkolenia ratownika ppoż z 1996 roku,prowadziłem także wózki widłowe,elektryczne.Posiadam z tego okresu referencje od byłego pracodawcy,a także stosowne dokumenty z wpisem o działalności gospodarczej.Porozumiem się komunikatywnie w języku angielskim.Jestem w stanie gratyfikować osobę,która mi pomoże na start,ponieważ jestem facetem z zasadami Pozdrawiam szanownych Państwa