Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(874 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
zbigniew_dst napisał:
Gdzie mozna skierowac sprawe w ktorej Norweg zarzuca personalnie polakowi cyt: "wykradanie jego pieniędzy"?
W sensie, odbierania zatrudnienia, korzystania z socjalu?

Szczegóły na prywatnym.

a ty co?? jezyka nie masz?? ja kiedys mowilem wprost ze gdyby nie gaz i olej to nadal byliby zwyklym ziemniaczanym krajem i norki spierdalaliby do USA albo do SWE. ilu tam ich mieszka?? jeszcze w latach 60 wyjechali tyle ze ze 3 mliony norkow w USA mieszka. ilu norwegow zabralo prace amerykanom???
rope znalezli i nagle dobrobyt buahahahaha... a sloma w butach i tepota w genach zostala...

albo na zarty:
w norwegii nie ma rasizmu, ale ciesze sie ze jestem bialy )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
kurwa co za czasy, ze jeden na drugiego (facet) chodzi na policje i z ucha strzela

co za pierdolone cioty sie tu zjechały ???!!!!!!!

Niebawem bedza pisac " prosze pani a on powiedział na mnie jebany polak"

Powiedz gosciowi, z ejest cienki i leniwy pasterz i jak chce robote, to niech w góry wraca owce pasc i przestan sie tu zalic!

W polsce tez na psy i po prokuratorach zapierdalałes ?

Jesli tak, to gratuluje sprzedajny cwelu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Zbigniew dst
(zbigniew_dst)
Wiking
Widze ze autor poprzedniego wpisu nie grzeszy elokwencja. Tak, tak, najprosciej zrobic podjazd i dac w gebe. Tylko ze miejscem akcji jest miejsce pracy.
Czasy takie, ze w mediach insynuuja, ludzie podlapuja, a potem chodza i opowiadaja glupoty. Oczywiscie ktos taki jak ty *marianekreaktywacja* nie umie uzywac jezyka polskiego. Z laciny tez jestem dobry, ale nie o to tu chodzi.
Czy nie pomyslales ze niktorzy pracuja uczciwie caly tydzien, placa podatki i chca spokoju...? Nie tak jak ty mysla tylko gdzie by wpisac z nudow ciety komantarz albo napic. Czytalem Twoje przechwalki na temat piwa.
Jeden z drugim chodza i oczerniaja. Zaczynajac od ogolu, a konczac na wytykaniu palcem personalnie. Wczoraj nasluchalem sie ja, jutro ktos inny, a po jutrze jeszcze komus innemu uszy zwiedna. Mnie tez tu dobrze, bo jak wszedzie, tez w Norwegii znajda sie pojedyncze elementy.
Nie potrzeba mi zadnego odszkodowania, bo znam swoja wartosc, tylko pamietaj ze jak nie zareagujemy to pozniej juz nawet nie beda potrafili przeprosic.

A pogratulowac to mozesz sobie prostactwa.

Forum jest od tego zeby szukac i dzielic sie opiniami.

Dzieki wszystkim, ktorych stac na konstruktywne odpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jestem ciekaw jaka była twoja reakcja na jego mądrości pewnie podkuliłeś uszy i spokojnie wysłuchałeś a teraz przemyslales i wymagasz przeprosin

nie osmieszaj sie dalej a na przyszłość reaguj od razu, mogłeś sie bronić i wjechać na norweską kurwe z grubej rury,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Zbigniew dst
(zbigniew_dst)
Wiking
Bylo grubo, powiedzialem co wiedzialem, bronilem sie tak jak trzeba. Przywalic tez potrafie, slownie, psychologicznie, piescia takze. To ze zalozylem watek swiadczy o ciekawosci mozliwosci rozwiazania sprawy. Pomysl z pracodawca jest uzasadniony i najbardziej trafiony. Jak nikt nie ma innych pomyslow to po co sie udziela.
Swoja droga czemu ludzie od razu oceniaja.
Nie zapytasz tylko wysuwasz wnioski.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
zbigniew_dst napisał:
Bylo grubo, powiedzialem co wiedzialem, bronilem sie tak jak trzeba. Przywalic tez potrafie, slownie, psychologicznie, piescia takze. To ze zalozylem watek swiadczy o ciekawosci mozliwosci rozwiazania sprawy. Pomysl z pracodawca jest uzasadniony i najbardziej trafiony. Jak nikt nie ma innych pomyslow to po co sie udziela.
Swoja droga czemu ludzie od razu oceniaja.
Nie zapytasz tylko wysuwasz wnioski.

zbyszek > idz w pizdu!
Napisz do tybunałau w starsburgu, bo ta zniewaga zemsty wymaga

jestes ciota i tyle!
zaden normalny facet nie skamlał by na smiesznym forum!
Szukasz rozwiązan w necie ? pszeszukaj google, moze tam znajdziesz instrukcje
ciota jakich wiele tu najebało i szukaja sprawiedliwosci...
W polsce was w dupy ruchali, a tu wam sie w łbach przewraca i szacunku rzadacie od ludzi, którym cos takiego jest obce....
Heh polacki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Agnieszka Morka
(agus8304)
Nowicjusz
haha brak słów masakra co tu sie wyprawia moje zdanie są Polacy normalni jak i nie normalni mieszkający w NO tak jak iw PL tylko czemu tu jast taka zawiść między sobą tyranie przesadne ludzi sama mieszkając tu poznałam Polaków normalnych jak i nie normalnych ale żeby na forum po kimś jechać nie znając człowieka przesada to świadczy otym że masz brak szacunku dla samego siebie tyrając drugiego człowieka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Zbigniew dst
(zbigniew_dst)
Wiking
Marian ladnie sie przedstawiasz. Milo mi rowniez. Szkoda ze tak przy wszystkich uzewnetrzniasz swoje problemy psychiczne. Chciales zablysnac, ale nie wyszlo Pan A. Fredro napisal troche inaczej. Proponuje cofnac sie do gimnazjum. Pozdro szeryfie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok