Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

nowy temat na "nowym forum"..... - Norwegia

Czytali temat:
Wiola1996 (1010 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
witam

jestem nowy w tym pieknym kraju, jestem nowy tu na forum, nie znam jezyka norweskiego ani angielskiego, nie mam zadnego zawodu, ale szukam bylejakiej roboty nawet za 30 koron na godzine bo to przeciez az 15 pln!!!

i tak przy okazji:

jeszcze nie jestem zaznajomiony w skandynawskich realiach stad tez to pytanie... gdzie w tym kraju moge kupic chleb?? no po prostu nie mam pomyslu gdzie moge nabyc pieczywo...

blagam... pomozcie... konserwy mi sie koncza i w tym tygodniu juz musze kupic pieczywo a to z PL juz czerstweieje niestety

w aucie konczy sie gaz ale jest jeszcze pol baku benzyny, wiec o paliwo zapytam w przyszlym tygodniu bo tez nie wiem gdzie to sie kupuje.... no wiadomo, nowy kraj....

i prosze tylko o normalne odpowiedzi bo kazdy z was nie pamieta jak tu zaczynal... powinnismy sie trzymac razem i sobie pomagac!!!! do tego sluzy przeciez to forum!!!! do pomagania takim jak ja....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Henry Behrens
(Optimus alienacja)
Nowicjusz
Yatsek napisał:
witam

jestem nowy w tym pieknym kraju, jestem nowy tu na forum, nie znam jezyka norweskiego ani angielskiego, nie mam zadnego zawodu, ale szukam bylejakiej roboty nawet za 30 koron na godzine bo to przeciez az 15 pln!!!

i tak przy okazji:

jeszcze nie jestem zaznajomiony w skandynawskich realiach stad tez to pytanie... gdzie w tym kraju moge kupic chleb?? no po prostu nie mam pomyslu gdzie moge nabyc pieczywo...

blagam... pomozcie... konserwy mi sie koncza i w tym tygodniu juz musze kupic pieczywo a to z PL juz czerstweieje niestety

w aucie konczy sie gaz ale jest jeszcze pol baku benzyny, wiec o paliwo zaytam w przyszlym tygodniu bo tez nie wiem gdzie to sie kupuje.... no wiadomo, nowy kraj....

i prosze tylko o normalne odpowiedzi bo kazdy z was nie pamieta jak tu zaczynal... powinnismy sie trzymac razem i sobie pomagac!!!! o tego sluzy przeciez to forum!!!! do pomagania takim jak ja....

To byl pierwszy post Tonnego Trzymajmy sie razem...najlepiej za pyski.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Krzysztof S
(DaNKriS)
Wiking
pieczywo w remie kupisz nawet sobie możesz chleb do mikrofali wstawić i pokroic na miejscu ;p co do pracy.... kiepsko to widze, powodzenie ;P hahaha nie wierze 30nok to przeciez 15zł to mi sie podobało tylko godzina twojej pracy w takim razie to koszt chleb
a w NO ;p lepiej wrocić do polski w takim razie godzina pracy tam to chleb i konserwa ;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Krzysztof S
(DaNKriS)
Wiking
masz swój sklep z pieczywem i ogólnie to takie ala tesco mini ;p ciekawi mnie tylko co ty robisz w skandynawi i w jakim miejscu jestes? głupie pytanie w sumie no tak pracy szukasz to może odpowiesz na te drugie ;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
DaNKriS napisał:
pieczywo w remie kupisz nawet sobie możesz chleb do mikrofali wstawić i pokroic na miejscu ;p co do pracy.... kiepsko to widze, powodzenie ;P hahaha nie wierze 30nok to przeciez 15zł to mi sie podobało tylko godzina twojej pracy w takim razie to koszt chleb
a w NO ;p lepiej wrocić do polski w takim razie godzina pracy tam to chleb i konserwa ;p

nie no ...ja wysiadam,brak słów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak

dobre

Yatsek dawaj namiary gdzie jestes to moze Cie odnajde i pomoge

P.S. Gratuluje odwagi zalozenia tematu i ujawnienia sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
B.K. napisał:
DaNKriS napisał:

oj B.K. przynajmniej konkretna odpowiedz na zyczenie Yatsek

cyt."i prosze tylko o normalne odpowiedzi bo kazdy z was nie pamieta jak tu zaczynal... powinnismy sie trzymac razem i sobie pomagac!!!! do tego sluzy przeciez to forum!!!! do pomagania takim jak ja...."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
B.K. napisał:
DaNKriS napisał:

oj B.K. przynajmniej konkretna odpowiedz na zyczenie Yatsek

cyt."i prosze tylko o normalne odpowiedzi bo kazdy z was nie pamieta jak tu zaczynal... powinnismy sie trzymac razem i sobie pomagac!!!! do tego sluzy przeciez to forum!!!! do pomagania takim jak ja...."

Witaj słoneczko..pozdrowionka ucałuj malucha

,,pieczywo w remie kupisz nawet sobie możesz chleb do mikrofali wstawić i pokroic na miejscu,,

no ja nie wiem czy tu jakas pomoc coś pomoże
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok