Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1098 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Andre ved mark napisał:
retier1 napisał:
Andre ved mark napisał:
rachunki za wynajem muszą być opłacone przez bank żeby można je było odliczyć . nie ma innej opcji żeby spać spokojnie . jeżeli odliczysz inaczej to przysyłają pismo żeby dosłać albo wpadniesz przy kontroli np

niekoniecznie.....jeśli mają potwierdzenie od właśćciela że zapłacili .....ileś tam

już nie bodajże od tamtego roku wszedł przepis że płatność ma musi być przez bank

a to ciekawe....że biuro które mnie rozliczało, jakoś nie kwestionowało tego potwierdzenia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
biuro to i gówna ci nie zakwestionuje jak będzie ładnie przybrane kto jest odpowiedzialny przed skatteetaten za rozliczenie ? ....ty czy biuro ?

wyrzuciłem już pismo o wysłanie wszystkich dokumentów do kontroli z tamtego roku ( zabrakło mi tylko jednego wcześniej jak wysyłałem rozliczenie ) stoi tam że koszty wynajmu mieszkania wpłacone przez bank
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
nie boli mnie to wcale .... gdyż i tak płacę przez bank,
pytam z czystej ciekawości
odbiegając jednak od tematu.....biuro nie ponosi żadnej odpowiedzialności prawnej.....jeśli płacimy za takową usługe?
co najmniej dziwne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ale prawdziwe
możesz się z biurem sądzić na drodze cywilnej
o zwrot kosztów i niesumienne wykonanie usługi
po zapłaceniu stosownych kar
PS
jedna z najpopularniejszych głupot przekazywana z ust do ust
przez Bolków, Mnietków i Wacków
jak się dużo zapłaci za rozliczenie, to można spać spokojnie
tak minimum to z 1500 NOK
dobrze na spokojny sen działa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Krzysztof S
(DaNKriS)
Wiking
biuro i te rozliczanie bezsensu przez polskie biura fajnie dajecie im pin cody i moga namieszac bezsensu. czy tak ciezko isc do skatte i sie zapytac pare rzeczy na dodatek na stronie skatte mamy do wyboru pl launlagesss tak zwany i tam mamy co i jak jezeli chodzi o rozliczenie. a jezeli chodzi o rozne platnosci itd, po to jest bank zeby uzywac tego magicznego organu , kazdy wie ze norwegia niezbyt lub gotowke wszystko jest pewniejsze jezeli zalatwiamy wszelkie platnosci karta lub przelewami. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
DaNKriS napisał:
biuro i te rozliczanie bezsensu przez polskie biura fajnie dajecie im pin cody i moga namieszac bezsensu. czy tak ciezko isc do skatte i sie zapytac pare rzeczy na dodatek na stronie skatte mamy do wyboru pl launlagesss tak zwany i tam mamy co i jak jezeli chodzi o rozliczenie. a jezeli chodzi o rozne platnosci itd, po to jest bank zeby uzywac tego magicznego organu , kazdy wie ze norwegia niezbyt lub gotowke wszystko jest pewniejsze jezeli zalatwiamy wszelkie platnosci karta lub przelewami. pozdrawiam

A ty zacznij uzywac tego magicznego organu jakim jest niewatpliwie mozg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
DaNKriS napisał:

A ty zacznij uzywac tego magicznego organu jakim jest niewatpliwie mozg.

hehehehehe, i juz mi sie humor poprawil na dzisiaj ...az nawet pojade do pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
retier1 napisał:
nie boli mnie to wcale .... gdyż i tak płacę przez bank,
pytam z czystej ciekawości
odbiegając jednak od tematu.....biuro nie ponosi żadnej odpowiedzialności prawnej.....jeśli płacimy za takową usługe?
co najmniej dziwne

niestety konczy sie to sprawa w sadzie, biura sa ubezpieczone od takich bledow wiec zazwyczaj dostaje sie zwrot poniesionych kosztow....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
a zdazysz przed fajrantem ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów