Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michał Żurawiecki ADRIAN ADRIAN Piotr Wiśniewski Alina Rajner maniek mankowski (4301 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
DZIKI napisał:
Hilton napisał:
dziki jaka ty masz fajna córcię !! Czegos ją ukrywał tak długo??
Bo ja skromny i wstydliwy jestem. Wiesz ile mnie kosztowało żeby się przełamać i zmienić awatar?

Hehehe na stówe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
DZIKI napisał:
Hilton napisał:
Bo ja skromny i wstydliwy jestem. Wiesz ile mnie kosztowało żeby się przełamać i zmienić awatar?

Hehehe na stówe

Nawet na dwie....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
DZIKI napisał:
giovi2 napisał:
DZIKI napisał:
Hilton napisał:

Hehehe na stówe

Nawet na dwie....

Dziki to co Ty taki dziki jestes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
DZIKI napisał:
giovi2 napisał:
DZIKI napisał:
Hilton napisał:

Hehehe na stówe

Nawet na dwie....

Dziki to co Ty taki dziki jestes

Noooooooo taki właśnie jam jest
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
dekorasjonhus napisał:
...GabrieI takiej cioty jak ty to nawet na koncu swiata sie nie spotka! ...
OJ EMILKU EMILKU jaki ten świat malutki czyżby ten Twój oficjalny adres to tak niedaleko przychodni dla zwierząt w Strømmen za mostem i to po tej samej stronie...???
A Ta przychodnia to tak przy sklepie i hurtowni elektrycznej...?.

JAKA TA NORGE MALUTKA...!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
DZIKI napisał:
Masz ode mnie projekt bardzo tanio, bo sfinansowany przez szanownych użytkowników forum.
Tylko już nie śmieć wątkami, z góry dziękujemy wszyscy

heheheheheheheee...... ale to fajne bylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
ulv72 napisał:
DZIKI napisał:
Masz ode mnie projekt bardzo tanio, bo sfinansowany przez szanownych użytkowników forum.
Tylko już nie śmieć wątkami, z góry dziękujemy wszyscy

heheheheheheheee...... ale to fajne bylo

Projekt pierwsza liga przecie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Tom Tom
(McBeth)
Nowicjusz
Drogi dekorasjohshus, przez takich baranow jak ty utwierdzam sie w przekonaniu ze jednak nie warto sie udzielac na forach internetowych. Po prostu nie specjalnie lubie byc zbluzgany za niewinnosc. Dlatego raczej czytam niz pisze.
W jednym z wielu watkow ktore zalozyles udzililem ci dosc wyczerpujacych wskazowek, Bodajze Hilton podzucila ci pare linkow. Generalnie ludzie chcieli ci pomoc. Tam nie znalazles nawet chwili zeby ew podziekowac, za to tutaj spedziles kupe czasu zeby powrzucac pare ch...ow. Mam nadzieje ze jestes przez to szczesliwszy i lepiej poinformowany.

Btw, zeby nie bylo offtopa jezeli ciagle chcesz projekt domu to moze poszukaj w kategori: obora, mysle ze projekty z tej serii beda ci bliskie mentalnie, no i powinny byc tansze.

Pozdrawiam bardzo umiarkowanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
McBeth napisał:
Drogi dekorasjohshus, przez takich baranow jak ty utwierdzam sie w przekonaniu ze jednak nie warto sie udzielac na forach internetowych. Po prostu nie specjalnie lubie byc zbluzgany za niewinnosc. Dlatego raczej czytam niz pisze.
W jednym z wielu watkow ktore zalozyles udzililem ci dosc wyczerpujacych wskazowek, Bodajze Hilton podzucila ci pare linkow. Generalnie ludzie chcieli ci pomoc. Tam nie znalazles nawet chwili zeby ew podziekowac, za to tutaj spedziles kupe czasu zeby powrzucac pare ch...ow. Mam nadzieje ze jestes przez to szczesliwszy i lepiej poinformowany.

Btw, zeby nie bylo offtopa jezeli ciagle chcesz projekt domu to moze poszukaj w kategori: obora, mysle ze projekty z tej serii beda ci bliskie mentalnie, no i powinny byc tansze.

Pozdrawiam bardzo umiarkowanie

błahahaha dobre to o tej oborze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
DOBRA NASZA...
FACET ZWINĄŁ MANELE ciekawe pod jakim teraz nickiem się odrodzi i czy nadal będzie tak głupi jak do tej pory...??? .

OD TEJ PORY NIE MA SIĘ CO PRODUKOWAĆ NA JEGO TEMAT...A szkoda... ciekawy przypadek z niego jest ...
Ciekawe czy się na imprezie pojawi i jak się tam reszcie przedstawi..o Ile w ogóle to nastąpi...? .

EMILKU.....EMILKU.... GDZIE JESTEŚ ACH GDZIE...!!!??? .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok