Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1325 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
A na kogo, wedlug Ciebie, spada odpowiedzialnosc za to co sie wydarzylo ?
To na pewno byla zorganizowana szajka z Chin
Specjalnie przybyli na te okazje zeby obrobic zawodnikow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
wstyd!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
WYSTOSUJMY Petycję do Owsiaka ...!
By Następna Żebranina , była przeznaczona na zadośćuczynienia Okradanym Sportowcom .
Którzy pod ciężarem Sportowego psychicznego wysiłku , Muszą się odpręzyć alkoholowo i dlatego nie mają siły zamykać normalnie drzwi hotelowych .
Pewnie czekali aż Dziwki opuszczą pokoje .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
buniusia79 napisał:
wstyd!

Jaki wstyd buniusia ?
Zobacz jakie ladne przyzwolenie jest na zlodziejstwo
Winni glupi zawodnicy, ze sie dali okrasc
Mysleli, ze niby gdzie sa ?

Moralnosc polackow.... (tu pozwole sobie zapozyczyc ow zwrot od jasty102 )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
A na kogo, wedlug Ciebie, spada odpowiedzialnosc za to co sie wydarzylo ?
To na pewno byla zorganizowana szajka z Chin
Specjalnie przybyli na te okazje zeby obrobic zawodnikow

odpowiedzialność spada na Nas,bo to w naszym kraju,ale to nie znaczy,że w PL nie grasują inne grupy przęstępcze z krajów wschodnich...więc nie rób sobie podsmiechujek...bo na takich imprezach dla wszystkich złodziei czy polskich,ruskich,czeskich i innych to b.dobra okazja do zarobku...oj w przybijaniu łatek to masz mistrza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:Zobacz jakie ladne przyzwolenie jest na zlodziejstwo
Z Mojej strony to nie jest żadna pochwała , ani tym bardziej żadne przyzwolenie na złodziejstwo .
Po prostu wiem z autopsji , jak zachowują się zawodnicy po stresujących zawodach , a Już ci ze świecznika Podium w szczególności ...
---
A dzisiaj , nie ma zmiłuj się .. najpierw drink za pomyślność , później dziwka w pokoju dla rozprężenia napięcia ...
A później to już różnie Bywa ... Nieraz trafia się cały zorganizowany gang ... jak tym razom we Wiśle .
Pewnie dlatego , że Małysza nie było na miejscu ...
Bierze udział w jakimś rajdzie samochodowym
Ot co
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Czy ja Tobie przybijam jakas latke oppland ?
Albo komus innemu personalnie ?
Zapytalam "na kogo spada odpowiedzialnosc?".

Nie interesuje mnie kto to zrobil, ale kto bierze odpowiedzialnosc za impreze i o tym trabia media.
Jak policja polska sie wykaze ( ) i znajdzie winnego wtedy bedzie wiadomo. Poki co, to Polacy byli organizatorami. To oni dostali latke.

Jak naszej Justynie nie odpowiadaly warunki zakwaterowania w Norwegii, to bylo wielkie halo, jak sie naszych traktuje, a jak w Polsce okradli w hotelu zawodnikow, to takie niby nic ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
Lindemans napisał:Zobacz jakie ladne przyzwolenie jest na zlodziejstwo
Z Mojej strony to nie jest żadna pochwała , ani tym bardziej żadne przyzwolenie na złodziejstwo .
Po prostu wiem z autopsji , jak zachowują się zawodnicy po stresujących zawodach , a Już ci ze świecznika Podium w szczególności ...
---
A dzisiaj , nie ma zmiłuj się .. najpierw drink za pomyślność , później dziwka w pokoju dla rozprężenia napięcia ...
A później to już różnie Bywa ... Nieraz trafia się cały zorganizowany gang ... jak tym razom we Wiśle .
Pewnie dlatego , że Małysza nie było na miejscu ...
Bierze udział w jakimś rajdzie samochodowym
Ot co

Nie mierz ludzi własną miarą, to że ty za młodu po zawodach piłeś tanie wina i gwałciłeś kozy to nie znaczy że każdy "sportowiec" taki jest....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Lindemans napisał:

Nie interesuje mnie kto to zrobil, ale kto bierze odpowiedzialnosc za impreze i o tym trabia media.
Jak policja polska sie wykaze ( ) i znajdzie winnego wtedy bedzie wiadomo. Poki co, to Polacy byli organizatorami. To oni dostali latke.

Jak naszej Justynie nie odpowiadaly warunki zakwaterowania w Norwegii, to bylo wielkie halo, jak sie naszych traktuje, a jak w Polsce okradli w hotelu zawodnikow, to takie niby nic ...

to nie jest zadne niby nic,ja tez tego nie toleruję...tylko dobrze wiemy,że w Naszym kraju nigdy nic się nie zmieni...kradną wszyscy począwszy od polityków skończywszy na dzieciach...jeśli nawet organizatorzy chcą aby było jak najlepiej to i tak okazja czyni złodzieja a po częsci tę okazję musieli zmontować sami uczestnicy imprezy....choćby nie wiem jak tego wszystkiego pilnowano itp była okazja był złodziej a wstyd poniosa sami organizatorzy normalne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
oppland napisał:
Lindemans napisał:

to nie jest zadne niby nic,ja tez tego nie toleruję...tylko dobrze wiemy,że w Naszym kraju nigdy nic się nie zmieni...kradną wszyscy począwszy od polityków skończywszy na dzieciach...jeśli nawet organizatorzy chcą aby było jak najlepiej to i tak okazja czyni złodzieja a po częsci tę okazję musieli zmontować sami uczestnicy imprezy....choćby nie wiem jak tego wszystkiego pilnowano itp była okazja był złodziej a wstyd poniosa sami organizatorzy normalne

nie podniecajcie się tak to byli kosmici ukradli laptop i kamerę by sprawdzić ,czy nadal złotym środkiem na wygraną jest bułka z bananem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok